Junco


Beschrijving:

Junco op video: VIDEO8 (10 maart 2016) & VIDEO9 (26 maart 2016) &  VIDEO5 (jan 2015) & VIDEO4 (nov 2014) & VIDEO1 (juli 2014) & VIDEO2 (aug 2014) & VIDEO3 (sept 2014) & VIDEO7 (aug 2015) & VIDEO6 (mei 2015) & KIJK DEZE LEUKE VIDEO & VIDEO10 (okt 2016).
Zo lief is Junco en zo graag wil hij aandacht: VIDEO DEC 2016  (dec 2016).

Update: Het gaat heel goed met Junco. Hij is inmiddels een grote sterke hond geworden en hij voelt zich goed. Hij is helemaal op zijn gemak en hij ziet er nu goed uit. Alleen aan zijn oren kun je nog zien wat hij een ellende heeft meegemaakt.
Junco (spreek uit "Goenko") wacht nog steeds op een eigen plek. Hij is gek op knuffelen en als je in zijn parque komt wil hij niets liever dan lekker tegen je aan kroelen. Hartverscheurend als je bedenkt dat hij de hele dag nauwelijks aandacht krijgt, simpelweg omdat er geen tijd voor is in het asiel.
De winter komt er weer aan en we vinden het zo'n vreselijk idee dat Junco opnieuw een koude winter in het asiel door moet brengen. We moeten er niet aan denken dat hij zijn laatste adem hier uitblaast omdat er niemand is gekomen voor hem. Zeker als je bedenkt wat een rotleven hij heeft gehad.
We zoeken voor Junco iemand die begrijpt dat hij een verleden heeft en dat hij veel ellende heeft meegemaakt. Junco leeft samen met andere honden in een parque en dat gaat heel goed. Heel af en toe kan hij wat dominant reageren naar andere honden. We plaatsen hem daarom voor de zekerheid liever niet bij (kleine) kinderen. Junco heeft soms een eigen wil en kinderen zouden hem dan misschien niet de baas kunnen. Dit wil zeker niet zeggen dat hij niet te vertrouwen is!
Junco is lief en zal alleen een zachte mand vragen en op z'n tijd een knuffel. Nou ja, het liefst heel veel knuffels.

Junco is echt een lieve hond die net als alle andere honden in het asiel heel graag aandacht krijgt van mensen. Iets wat hij helaas in het asiel niet genoeg krijgt. Je ziet dat hij geniet als je hem aait of iets tegen hem zegt. Wie geeft hem nog een mooi nieuw leven?
Oorspronkelijke informatie:
Junco werd anoniem bij het asiel achtergelaten in de buitenkennel van het asiel. Hij zat helemaal vol teken en vlooien en was vreselijk mager. Hij was er erg slecht aan toe, echt vel over been. Zijn oren en staart waren helemaal kapot. Echt vreselijk om te zien.
Hij is snel opgeknapt en zo dankbaar voor de zorg en de aaien die hij krijgt. Iedereen wordt kwispelend door hem begroet en hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. We weten uiteraard niet hoe oud hij is en zijn leeftijd is dan ook geschat.

Junco wordt maandelijks gesponsord door Gerda Vonk Plaisier. Heel veel dank hiervoor Gerda!

Junco fue entregado de forma anónima. Está en muy mal estado. Llegó lleno de pulgas y garrapatas.
Se ha puesto ya muy bien y es un amor. Es muy alegre y cariñoso. Es tranquilo y te saluda moviendo el rabo.
Mirale en video ahora: VIDEO6 (mayo 2015)
Y videos del principio: VIDEO1 (julio 2014) y después de 6 semanasVIDEO2 (agosto 2014) y VIDEO3 (septiembre 2014) y ahora: VIDEO4 (20 de noviembre 2014) & VIDEO5 (22 jan 2015).

Junco was anonymously left at the shelter in a terrible condition. We are doing everything to get him well again.
Junco is truly a treasure. He is so grateful for the care we give him and the pets he gets. He greets everyone by wagging his tail. This dog is just a whole lot of love and kindness. He is quiet and very sweet and everyone at the shelter has a soft spot for him.
See how well he is doing now:
VIDEO6 (may 2015).
And when he just entered the shelter: VIDEO1 (July 10, 2014) & After 6 weeks he already looked much better as you can see on this video: VIDEO2 (August 2014) and VIDEO3 (September 2014) and VIDEO4 (November 20, 2014) & VIDEO5 (22 jan 2015).

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Labrador (mix) / Retriever (mix), Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 14 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend