Alma in Nederland


Beschrijving:

Alma is half september in Nederland aangekomen!! Ze is helemaal hersteld en klaar voor adoptie in Nederland. Zij is nu bij een opvanggezin totdat zij wordt geadopteerd.
Informatie vanuit het opvanggezin:
"Die Alma is toch te lief... een klein stoer pupje met ook een lekkere knuffelkant. Ze zoekt een eigen voor altijd thuis."

Update Alma vrijdag 22-8
Het gaat een stuk beter met Alma. De breuk is gelukkig een haarscheur en haar dijbeen zit weer op zijn plek. De parasieten zijn uitgeroeid en de bloedarmoede gaat ook al beter. Ze zit in de opvang in Spanje en zodra ze hersteld is krijgt ze een ticket naar Nederland.

Alma werd langs de weg gevonden. Hoewel ze niet huilde of klaagde, bleek al snel dat ze er slecht aan toe was. Ze kon amper staan en leek wat gedesoriënteerd. Bij de dierenarts bleek dat ze waarschijnlijk was aangereden of mishandeld, want ze heeft een gebroken heup, een schouder uit de kom, bloedarmoede en veel parasieten.
We vragen ons dan echt af waar zo´n beestje vandaan komt. Was er niemand die een beetje voor haar had kunnen zorgen? Het is onvoorstelbaar wat een kleine pup als Alma kan verdragen. Alma is het Spaanse woord voor 'ziel'.
Deze kleine sterke meid ligt nu in de dierenkliniek en we horen maandag (18/08) van een specialist wat we het beste voor haar kunnen doen. Sterkte kleine Alma!

Alma was found on the street. Although she did not complain or cry, we quickly found out that she was in a very bad condition. She could barely stand and seemed a bit disoriented. The vet revealed that she probably had been hit by a car or beaten, because she has a broken hip, a dislocated shoulder, anemia and lots of parasites.
We really wonder where this poor creature comes from. Was there no one who could have taken care of her? It's amazing what a little puppy like Alma can endure. Alma is the Spanish word for 'soul'.
This little
strong girl is now at the vets' clinic and Monday (18/08)
we will hear from the specialist what best to do for her. We wish you strength little Alma!

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 10 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend