Atlanta in Nederland


Beschrijving:

Update 20-9-2017

Atlanta verblijft nu bijna 2 weken in Nederland en is een echte parel gebleken! Ze is zo ontzettend lief! Doet werkelijk geen vlieg kwaad. 
In huis is zij zindelijk en rustig aanwezig. Op een zachte plek gaan liggen kent ze niet en durft ze nog niet. Haar favoriet plek is in de hal bij de voordeur of in de tuin in het zonnetje. Ze is totaal niet waaks tot op heden.
Van een ondervoedde hond begint zij nu een gezonde uitstraling te krijgen. Dit doet haar goed. Ze krijgt ook meer energie. Het wandelen moet nog geoefend worden. Prikkels op straat verwerken vind zij nog lastig....als het teveel is gaat zij liggen en draait zich op haar rug. Ze geeft zich over. Met wat aanmoediging en lekkers staat zij weer op en loopt door. Dit behoeft nog wat training. Geduld, koekjes en positiviteit zijn hierbij de sleutelwoorden. 
De omgang met andere honden is prima. Commando's kent zij nog niet. Als je Atlanta aan de halsband mee wilt leiden, dan gaat ze ook meteen liggen...ook weer de overgave. Meisje, wat heb je toch meegemaakt. 
Wij vermoedden dat Atlanta een kruising met een dog is. Zij maakt niets stuk in huis. Kan goed alleen thuis zijn voor korte tijd.
Als u wat tijd en energie in haar steekt en vooral ook haar zichzelf laat zijn....dan heeft u een prachthond aan haar! 

 

Filmpje 04-09-2017 knuffel in park

https://youtu.be/Gc2MoX3x8qo

https://youtu.be/X0X5z-DuCpg

Ontzettend lieve hond. Komt naar Nederland in de opvang dus zoekt met spoed een plekje waar ze mag wonen. Deze lieve schat kwijnt helemaal weg in het asiel. Ze wordt elke week weer magerder. Ze moet anders apart in een kleine kennel om bijgevoerd te worden. 

 

Deze grote lieverd ATLANTA werd 's ochtends aangetroffen aan het hek van het asiel, vastgebonden met een touw en een oude ketting die heel strak om haar nek zat. Ze had een tumor aan één van haar melkklieren, maar deze hebben we meteen operatief verwijderd. Het is een ontzettend lieve teef, die geen kik gaf toen we haar bevrijdden van haar nare ketting en tijdens de medische zorg die ze nodig had.

Lieve Atlanta zit nu in een roedel in een park. Ze doet het prima met de andere honden. De vrijwilligers hebben wel lol met haar. Als je met Atlanta gaat wandelen hoef je niet zo ver, na een stukje gaat ze liever knuffelen en op haar rug liggen voor een kriebel op haar buik.  Dit is echt een lobbes.

Waar mag Atlanta wonen, als je niet van grote wandelingen houdt is dit de hond voor je.

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Dog achtige honden, Mastin mix
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 13 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend