Sandy MET NIEUW FILMPJE

 
Beschrijving:

Dit is Sandy., een Samijeed  teefje van ongeveer 7 jaar oud. Ze is met Samy in het asiel gekomen ze hebben hun hele leven samen gewoond bij mensen in Spanje. Tot het moment dat er een baby werd geboren. Toen besloot de eigenaar ze te dumpen in een dodingsstation (een 'perrera'). Zo gaat dat hier in Spanje.
Gelukkig heeft iemand ze kunnen redden en naar het asiel van La Nucía gebracht. Daar zijn ze nu veilig. 

Sandy kan heel goed met andere honden omgaan en is verder heel lief en het uitlaten gaat ook goed. Katten is ze niet gek op dus kunnen wij dat beter niet doen.

Samy is nu in Nederland maar Sandy nog niet en dat is wel wenselijk vanwege het klimaat en een grotere kans op een gelukkig leven. 

Sandy is een Samojeed (ook wel Samoyed) ieen vriendelijk en zachtaardig ras. Ze zijn makkelijk in de omgang, lief, mooi en zeer intelligent. Maar ze kunnen ook eigenzinnig zijn en soms hun eigen gang gaan. Het zijn ook honden die absoluut veel beweging nodig hebben en niet goed alleen kunnen zijn. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden. Hun vacht heeft verzorging nodig en kan goed verharen. Een hond voor lekker actieve baasjes die daar een  geweldige hond voor terug krijgt. Heeft u belangstelling? Dan is het de moeite om u even te verdiepen in dit bijzondere ras. Er is op het internet van alles te vinden.
 

 

SUPER leuk filmpje waar ze op worden geborsteld en pootjes geven. Ze moeten uit het asiel, ze zijn erg ongelukkig.

Ze zijn braaf met wandelen en mogen eventueel apart worden bemiddeld als het samen niet lukt.

Op video: https://youtu.be/NaDA2RktmRY

https://youtu.be/ySo9WGGFtDs

SUPER leuk filmpje waar ze op worden geborsteld en pootjes geven. Ze moeten uit het asiel, ze zijn erg ongelukkig.

 

Samy y Sandy son dos Samoyedos, macho y hembra. Nos lo trae la policía, no tienen chip.
La información que tenemos por un mensaje que nos han mandado es que su dueño no los quería y alguien se los quitó para que no acabaran en la perrera ¿cómo han llegado hasta aquí? no lo sabemos.
Han vivido toda la vida juntos, entonces no queremos separarlos. Buscamos una casa para los dos juntos.
Son perros preciosos y cariñosos. Pero también necesitan mucho cuidado y ejercicio. Buscamos alguien para los perros que sabe como cuidar perros de esta raza. Samy y Sandy se merecen una casa con mucho amor porque tienen mucho amor por dar.

 

 

 
Sexe: Teef
Soort: Samojeed / Samoyedo, Samojeed / Samoyedo
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 7 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Cinamon in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%