Guanche-Adoptado


Beschrijving:

Filmpje dat hij geaaid wordt https://youtu.be/8G_tRU8fykE

Filmpje https://youtu.be/vOsB5wCcpjU

Filmpje in het water https://youtu.be/ZKT0abyqgcM

Filmpje in het water met een andere hond https://youtu.be/CUYas1r85OI

Filmpje in huis met een hondje https://youtu.be/-cpeVUk4Fvw

Filmpje in huis met een kat https://youtu.be/BaInMBxZ30I

Filmpje in het asiel https://youtu.be/9JwImEu0F9c

Guanche is een weekend door een vrijwilligster in huis opgevangen om te kijken hoe hij zich gedraagt, want hij zit al zo lang in het asiel. Het is echt een geweldige hond. Hij gedraagt zich goed naar katten en hij is sociaal met andere honden en mensen. De vrijwilligster heeft hem ook mee genomen naar een strand, waar hij genoot van het water. Eindelijk iets anders dan het asiel. Guanche is rustig in huis en tijdens het wandelen loopt hij ook rustig aan de lijn. Hij is nog een beetje verlegen, maar als hij je vertrouwt is het een fantastische hond.

 

Guanche is al eens eerder gevonden en naar asiel gebracht alleen nu komt zijn baas hem niet meer ophalen en tja, misschien is dat maar beter ook...

Guanche is verschrikkelijk bang. Hij is mager, verwaarloosd en hij heeft leishmania, waar hij nu voor behandeld wordt. Daardoor heeft hij ook een blauwige waas over zijn ogen. Het lijkt erop of hij in het asiel langzaam weer op krachten aan het komen is, dat hij echt aan het bijkomen is. Hij slaapt veel, veilig in een hondenhuisje en hij was zelfs bang van een dekentje, wat een vrijwilliger bij hem in het huisje kwam leggen.Guanche laat zich wel aanraken door de vrijwilligers, maar hij zal even tijd nodig hebben. 

9/12/2017: Het gaat al een stuk beter met Guanche. Hij zit niet meer de hele tijd in het hondenhuisje, maar komt er ook wel uit om een beetje rond te lopen. Hij is voorzichtig, maar ook wel heel nieuwsgierig. Hij laat zich al wel aanraken, maar hij vindt het nog erg spannend. Hij is nieuwsgierig naar de andere honden die in het asiel rondlopen. Hij is sociaal en niet bang naar de andere honden toe. 

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 9 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief