Simbad in Nederland


Beschrijving:

Hij is in huis super makkelijk. En super lief voor/met mensen. 
In de tuin lekker rennen en zitten op de bank in de zon zijn zijn favourite bezigheden.

Simba is bij het hek soms wat luidruchtig als er een niet geliefde reu langs komt.

Tijdens de training hebben wij gemerkt dat hij heel snel leert. Het socialiceren en trekken is nog wel een ding.
Wij zijn op zoek naar lieve mensen met een grote tuin en hek.
Wellicht is een boerderij iets, daarentegen weten wij niet zeker of hij op het erf blijft, Als hij hier weg loopt is hij altijd binnen 10 minuten terug. Of iemand met minder grote tuin die tijd in Simba kunnen/wilen steken tbv training en veel samen (hard) lopen.

https://youtu.be/ig0fj7WlR80

 

Bekijk de Video's van Simbad en zie hoe actief deze mooie hond is en hoe hij van knuffelen houdt! Het ideale baasje is consequent maar liefdevol, actief en energiek, die graag met Simbad knuffelt, rent en speelt. Wie wil hem een kans geven? Hij zal je zeer dankbaar zijn!

Simbad is een grote en lieve hond. Hij heeft bij zijn vorige baas alleen maar aan een ketting gelegen en er werd weinig naar hem omgekeken. Simbad moet dus nog wel het één en ander leren, maar het is een uiterst vriendelijke goedzak die graag wat meer van de wereld wil zien. Naar andere dominante honden, vooral reuen kan hij wat lelijk doen, maar we geloven dat dit vooral spanning is en geen agressiviteit.

Simbad vindt het heerlijk om te rennen, maar ook om te knuffelen. En als je op zijn deken gaat liggen, komt hij graag tegen je aan, zo van 'wat gezellig dat je bij me in mijn huisje bent'. Simbad houdt erg van mensen. 

Bekijk ook de video's

Video 1 05-03-2018
Video 2 05-03-2018
 

 

 

 

 

 

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 9 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief