Eros in Nederland


Beschrijving:

Info vanuit de opvang

Eros is een heerlijke hond, lief en erg aanhankelijk. Met onze andere honden gaat hij gemoedelijk om en draait op zijn gemak mee in de roedel. Hij eet en drinkt goed en plast en poept netjes buiten. Hij doet zo ontzettend zijn best om het leven in een huis weer op te pakken en dat doet hij ook fantastisch.

Eros gaat graag mee voor een wandelingetje en ik gebruik een tuigje voor hem dat is fijner dan een halsband merk ik, hij wil overal aan ruiken en alles ontdekken wat er maar te ontdekken valt. Hij heeft ruim 5 jaar in het asiel gezeten dus alle geuren komen weer nieuw voor hem binnen, vanmiddag heeft hij ook een klein stukje los gelopen op een rustig paadje!! Hij hield me heel goed in de gaten... ik ben trots op hem.

Eros is een hele trouwe hond, hij geeft in een keer al zijn liefde en vertrouwen aan je. Mannen vindt hij spannender om te leren kennen dan vrouwen. Tja hij zal wel een echte Spaanse Cassanova zijn die van de vrouwtjes houdt :-)

Wil jij een oudere hond een thuis geven en zoek je een maatje dat graag bij je is en waar je nog een aantal jaren van kan genieten, kies dan voor Eros, want als je na ruim 5 jaar asiel nog zo zacht van aard bent en nog steeds in de mensen gelooft, dan ben je gewoon een tophond!!!

Lees ook het onderstaande schrijven van het asiel in Spanje, daar is geen woord teveel gezegd over hem.

lianne en jan

Mensen die Eros willen adopteren kunnen mij bellen en vrijblijvend naar hem komen kijken. Ik hoop dat er mensen zijn die hem graag willen adopteren en nog een aantal fijne jaren willen geven. Hij is het absoluut waard!
 

Oorspronkelijke informatie van het asiel:
Eros is een mooie, vriendelijke kruising Mechelse herder. Hij kan prima met andere honden omgaan in de roedel. Eros is vrij rustig en heeft niet de neiging om de baas te spelen. Wat aandacht vindt hij erg fijn, maar hij zal zich niet aan je opdringen. Hij zit in het asiel sinds 4 juni 2009.
Eros op video:  VIDEO1  (oktober 2011) en  VIDEO2  (juli 2011):

Update 1 augustus 2014:
Lieve lieve Eros,
5 jaar heb je bij ons in het asiel gezeten. 5 jaar!
Je kwam met je puppy van 2 maanden het asiel binnen en je beschermde en verzorgde hem bewonderenswaardig goed. Je was een perfecte vader voor je pup, die echter snel werd geadopteerd en jij bleef alleen achter. Je was heel triest en het deed ons pijn om je zo te zien.
Tijdens de lange jaren dat je in het asiel zat, heb je veel gezien, veel meegemaakt, nieuwe vrienden gemaakt die kwamen en weer gingen, vreugde en verdriet, maar jij bleef altijd in het asiel zitten. Niemand die naar je kwam kijken. Wij hebben het nooit begrepen.
Jij bent een en al goedheid. Je bent heel lief, rustig en mooi met je unieke tekening. Zelfs toen andere honden je aanvielen, bleef je lief. Het enige dat je wilt, is in vrede leven, rust en een beetje liefde.
We zijn dan ook ongelooflijk gelukkig en tot tranen toe ontroerd dat je naar een opvangadres in Nederland mag. waar een zachte warme mand op je wacht. Hier krijg je je welverdiende rust en liefde, totdat iemand je adopteert voor de rest van je leven.
We hebben geprobeerd je een zo goed mogelijk leven te geven in het asiel, maar dit blijft een asiel met harde koude vloeren, vol met honden die wachten totdat ze deel mogen uitmaken van een familie en een nieuwe kans krijgen op geluk.
Eros, lieve Eros, je gaat, en we zullen je heel erg missen, maar we zijn ontzettend blij voor je. We wensen je heel veel geluk in het nieuwe leven waar je zo lang op hebt gewacht.

Als u Eros adopteert, helpt u 2 honden. De plek die vrij komt in Nederland, kan dan namelijk worden gegeven aan een andere hond.

 

 

     
     
     
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 18 Jaar
Plaats: DRUNEN
Tel. nr.: 0653713984

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend