Hoe kunt u helpen

 

Stichting Sphoek Maanvlinderlaan 5 5641 CC Eindhoven E-mail: info@sphoek.com

Bankgegevens Sphoek : ING Bank rekeningnummer: 5232838 IBAN: NL40 INGB 0005 232838 BIC: INGBNL2A KvK Alphen aan den Rijn: nr. 27314430

Donaties

Deze zijn meer dan welkom. Ons gironummer is NL40 INGB 0005 232838 ten name van SPHOEK, Eindhoven.

U kunt ook online doneren door het aanklikken van de link bovenaan de eerste pagina van deze site wij moeten bij deze optie wel bemiddelingskosten betalten ad.10 % dus het is beter wanneer u het rechtstreeks overmaak.

 

U kunt een hond op afstand sponsoren en daarvoor maandelijks een bedrag overmaken op onze rekening (minimum bedrag is 5 euro) wij zullen dan uw naar bij de door u uitgekozen hond vermelden.

 

Wij zijn een ANBI stichting dus uw donaties kunnen aftrekbaar zijn van de belasting.

Door uw donaties helpt u ons de dieren te helpen.

 

Ook kunt u een microdonatie doen. En wordt automatisch 1 euro per maand van uw rekenig afgeschreven tbv het asiel. Dat kan via de volgende link;

https://www.teaming.net/asociacionprotectoradeanimalesdelanucia

 

Zoals u ziet er zijn diverse mogelijkheden om ons werk te steunen.

 

 

 

Opvangezinnen gevraagd

Wij vragen Nederlandse gezinnen die ruime ervaring met honden hebben, of ze een Spaanse asielhond op willen vangen in huiselijke omgeving. Meer informatie.

 

 

 

 

 

 

Reispartner of vluchtbegeleider

Mogen wij een hond op uw vliegticket boeken? Wij zoeken mensen die met Transavia naar Nederland vliegen.

De kosten voor het transport van de hond nemen wij volledig voor onze rekening. Wij regelen alle formaliteiten en checken de hond zelf in op de luchthaven van Alicante. Meer hierover kunt u lezen op deze site bij het tabblad "vluchtbegleider" waar u zich ook aan kunt melden op ons online formulier, zodat alles gegevens meteen in onze planning staan.

 

Vriendelijk verzoek !

Om niet zonder overleg goederen naar onze transporteur te sturen. De kennels worden gratis meegenomen, maar het spreek voor zich dat andere goederen niet gratis meegenomen kunnen worden. Transportkosten zijn hoog !

 

Hondenvoer

Woont u aan de Costa Blanca; wij zijn u zeer dankbaar wanneer u zo nu en dan een zak hondenvoer bij één van de asielen afgeeft. Het asiel heeft altijd brokken nodig, er zijn heel veel hongerige bekjes te voeden.....Vanuit Nederland is het heel lastig om hondenvoer naar Spanje te krijgen. De vervoerder in Nederland is bang voor muizen in zijn opslag. Hij neemt onze kennels gratis mee, maar als we hem ook nog vragen voer mee te nemen, zullen we hem daarvoor moeten betalen. De kosten van het vervoer zijn hoger dan de kosten hier om hondenbrokken te kopen bij onze groothandel.

 

Anti Parasieten middelen

Dierenartsen en dierenwinkels die ontwormpasta of -tabletten hebben die over de datum zijn: wij zijn er heel blij mee. Anti vlooienmiddelen kopen wij groot in zodat we alle honden gelijktijdig kunnen behandelen met hetzelfde middelen.

 

Hondenmanden

Hebt u nog kunststof hondenmanden? U kunt deze afgeven bij één van onze vrijwilligers bij u in de buurt.

 

Halsbanden en riemen

Zijn van harte welkom.

 

Transportkennels

Wij hebben dringend kunsstof kennels nodig om honden mee te vervoeren tijdens de vliegreizen. Kleine kennels hebben momenteel voldoende. We willen graag kennels van 90-100 cm. Kunsstof met een metalen deur. We moeten altijd de juiste maat op voorraad hebben en de kennels zijn reizen op en neer en zijn niet altijd in Spanje . Mocht u een nieuwe kennel willen doneren, dan kunnen wij die tegen een gunstig bedrag hier in Spanje kopen.

 

Tondeuse

We zijn op zoek naar een goede hondentondeuse om de honden te kunnen scheren.

 

Toner voor de printer

we hebben een laserprinter om o.a. de omslagen voor de collectebussen te printen . Zelf vullen van de toner werkt bij onze printer Samsung CLP-320 niet. Dit levert heel veel vlekken op. Daarom hebben we de originele toners nodig deze kosten rond de 60,= euro per stuk. Dit is een enorm bedrag . Heeft u nog toner van dit merk over of zou u er eentje willen doneren dan zijn we u heel erg dankbaar.

 

 

 

Wij dragen onze "collega's " in Rusland een warm hart toe:

Copyright © All Rights Reserved