Mango in Nederland

 
Beschrijving:

laatste update

Mango doet het super. Wat een fijne hond is dit. Hij gaat op elk strand los of waar er honden los mogen. Hij luistert super goed en heeft geen jachtinstinct. Hij speelt met mij en komt heerlijk vaak met mij knuffelen. Tijdens de wandeling laat hij zich ook al door andere mensen aanhalen en gaat bij mensen om een koekje schooien. Hij is erg slim, weet al feillos waar de auto staat en gaat altijd als eerste naar de auto toe. met mijn roedeltje is hij erg lief en gezellig. Zelfs met pupjes die bij mij in de opvang zitten is hij lief en geduldig. Mogen zelfs bij hem in de mand. Mango kan goed met katten in huis leven.

 

Mango is echt een heerlijke hond. Ik heb nu zijn vertrouwen helemaal gewonnen en ik zie een heerlijke trouwe hond. Hij blijft op sfstand met vreemde mensen en is een meester in hen ontlopen.

met mij knuffelt hij, blijft gewoon in zijn mandje liggen en het mooiste van alles vind ik dat hij 2 dagen terug los is geweest op het hondenstrand. Wel heel spannend.!! Ik had wat lekkers mee en hij kwam elke keer even langs om wat te halen en kwam als ik hem riep. Hij weet inmiddels ook dat hij Mango heet, ook heel handig.

Hij gaat soms ook bij Ray de oude hond in de auto liggen, die vindt dat lekker, mango nu kennelijk ook. 

 

Filmpje Van Mango voor het eerst los in de tuin

https://youtu.be/h7Wp7mVD6EQ

https://youtu.be/RZcIHgfdHOM

https://youtu.be/e_4Fi4vIorg

ifilmpje van Mango bij opvang in huis

https://youtu.be/VULzN5mVmt0

Info na drie weken.

 

nfo van de opvang na 9 dagen in Nederland

Hij doet het heel erg goed in Nederland, hij is nu 9 dagen hier en hij heeft zich heel erg netjes aangepast en is al goed gewend. Mango is helemaal zindelijk, in het begin heeft hij 2 x een ongelukje gehad. 

De eerste keer in de auto vond hij een drama, hij moest erin gesleept/getild worden maar na 2 keer een retourtje hondenstrand had hij door dat je dmv de auto een leuke wandeling kreeg dus sprong hij er de 3de en 4de keer al zelf in. Hij is tijdens het autorijden rustig. Hij leert erg snel, de derde keer ging hij al piepen toen we op het strand aankwamen, hij herkende het.

Hij is lief en rustig als je andere honden tegenkomt tijdens de wandeling. In huis met mijn honden gaat hij prima om. Hij is lief en respectvol naar ze, valt ze nooit lastig.

Ik heb hem los in huis dus niet in een benh, hij maakt niets kapot en gaat hier gewoon slapen. Wegens omstandigheden zat hij laatst 5 uur aaneengesloten alleen met mijn andere twee honden en dat was super gegaan, niks kapot of verschoven.

Mango blijft een hond die bescheiden en terughoudend reageert, dat zal wel zo blijven, hij is heel erg blij als ik thuis kom en kwispelt dan blij en komt gelijk een knuffel halen en een kus geven. Hij vindt het ook heerlijk als je hem bovenop zijn rug kriebelt.

Hij trekt niet aan de riem en loopt eigenlijk al overal langs op straat Hij komt niet altijd als ik hem roep binnen, als hij denkt je wil mij hebben dan loopt hij weg, dat schijnt ook een beetje galgo eigen te zijn. Hij komt wanneer hij wil. Soms staat hij ineens bij je en komt een aaitje halen.

Het is een mooie grote hond, hij heeft iets statigs.

Mango zit in december 1 jaar in het asiel dus het is voor hem nu de hoogste tijd dat hij ook wordt geadopteerd.

https://youtu.be/g8iFkuNRC0I in het asiel

https://youtu.be/WiJcU6z5ssQ

https://youtu.be/HZWi_X6VZEc buiten wandelen bij asiel

Mango is inmiddels al een stuk minder bang. Hij is de vriend van vele vrijwilligers en ze gaan graag met hem wandelen. Hij is een zachtaardige hond die heel lief kusjes komt geven. We begrijpen niet dat nog niemand naar hem heeft gevraagd, hij is zo een mooie hond. Het zal nooit een allemansvriend worden, zoals wij zeggen het is geen labrador maar hij is voor de mensen die zijn vertrouwen hebben gewonnen goud!!!! 

Hij is lief met andere honden en fijn om mee te wandelen, wie haalt mooie statige Mango uit het asiel, 

 

 

Mango en Apple, twee honden samen achtergelaten in het buitenhok van het asiel. ze zijn doodsbang en kunnen nu lekker tot rust komen en socialiseren.
Mango is heel hoog en heeft qua postuur wel iets weg van een galgo.Hij is zeker geen held en heeft echt tijd nodig om te socialiseren. Hij is prachtig en gedraagt zich prima met andere honden. 
Mango op video: VIDEO1 (15 feb 2017) & VIDEO2 (23 feb 2017)

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Galgo mix, Vizsla (mezcla)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Becquer in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%