Lluna in Nederland

 
Beschrijving:
Luna is een lieve, (erg) aanhankelijke hond. Ze is erg sociaal naar mensen en naar de meeste honden toe.  Op het hondenveld speelt ze leuk met andere honden .  Ze is soms wat onzeker.
 Ze reageert goed op correcties die we geven.
 
Thuis komt ze lekker bij je liggen. Wij hebben ervoor gekozen om haar niet op de bank te laten, wat in het begin erg verstandig is gezien haar beschermende aard. Met het eten ervaren we geen problemen. 
 
Ze is echt een hele lieve hond, ze heeft een baas nodig die consequent is. Het is het handigst om haar te plaatsen in een huis waar ze de enige hond is, of bij een oudere hond die haar op haar plaats kan zetten. Ze leert snel en ze wil ook graag leren. Ze is slim en energiek.  
 
Ze trekt nog wel aan de riem. Na enige oefening gaat dit al stukken beter. We hebben nog niet geoefend met los lopen in het bos. Wel loopt ze los op een omheind veld en ze komt als je haar roept. 
 
Ze gaat niet achter katten aan. 

https://youtu.be/Ioq6-pnifTM

https://youtu.be/Geh0x1_ddyc

Llian loopt weer als een kievit, je ziet er niets meer aan en ze doet alles weer. Ze springt, rent  en geniet.

Lluna kwam in het asiel met haar  poot gebroken. Zij werd door een auto aangereden en de baas had geen zin om de kosten voor de operatie te betalen. Hij bracht haar liever naar het asiel. Daar zat ze dan met enorm veel pijn.  Ze werd meteen geopereerd en er is een plaat in de poot gezet.
Ze is heel lief, aanhankelijk en rustig. We zoeken nu de liefste baas van de wereld voor haar.....gewoon omdat ze het verdient. In het begin was ze heel onzeker en erg gestresst. Wie komt haar adopteren en geeft haar een fijn "for ever mandje".
Na het leven wat ze had, heeft ze dat verdiend. Ze zal er heel dankbaar om zijn.
Lluna op video: VIDEO1 (22 apr. 2017)

Ze gaat niet achter de katten aan.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend