Bit-Bit in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje in huis https://youtu.be/hdcJH_tBVTM

Filmpje pootje geven https://youtu.be/cYcuMxD8DLU

Filmpje los op het hondenstrand https://youtu.be/HrTHhGFjxWc

https://youtu.be/ELx3VS_U5qQ

Bit bit kan lachen, hij trekt zijn lippen op en dan zie je zijn voortanden, zo grappig.hij doet het als hij blij is dus als je thuis komt. Mijn dochter krijgt de grootste lach van hem, ze speelt altijd even met hem en hij komt ook gelijk met iets aandragen om te spelen. 

Hij vindt het ook fijn om zelf in de tuin of zo een tijdje te blijven. 

Bit-Bit is een super leuke lieve hond. Ongelooflijk dat er nog niemand voor hem gekomen is die hem wil adopteren. Het is zo'n lieve hond. Wie op zoek is naar een grote hond, die nog jong is maar wel rustig in huis en vriendelijk is van karakter, met kinderen kan, sociaal is met andere honden, moet echt niet langer blijven zoeken want dan is Bit-Bit de ideale kandidaat! Buiten kun je heerlijke wandelingen met hem maken, hij is vrolijk en actief.

Deze mooie jongen kan al braaf zittenden een pootje geven, ook gaan liggen op commanda is geen probleem. Hij slaapt braaf in de bench en je kunt hem makkelijk al even alleen laten. Achterin de auto gaat hij rustig slapen.

https://www.youtube.com/watch?v=TRtSICjHsd4&feature=youtu.be

https://youtu.be/I-DYTM9lKqs

https://youtu.be/AcCHlTnWOnk

BIT BIT had de pech om bij een gezin terecht te komen die geen tijd en energie in hem wilde steken Het is namelijk een geweldige hond en nu hij dan eindelijk de juiste aandacht van onze vrijwilligers krijgt ....blijkt hij de meest sociale hond te zijn met zowel andere honden als volwassenen en kinderen. Hij is groot, maar een erg vriendelijke en lieve hond. 

Wie wil er wel een leuke baas voor hem zijn ?

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend