Maeva is in Nederland

 
Beschrijving:

https://youtu.be/rvMYI4ma-Qo 11 juni los op strand 

https://youtu.be/jjZK0fVTm1w 11 juni los op strand 

 

In februari hebben we Maeva vanuit Amsterdam naar huis genomen. We hebben haar omgedoopt naar Maya omdat dat makkelijker was. Ze was toen bijna 5 maanden oud.

Inmiddels is ze 8 maanden en het is een geweldige hond. Ze is lief en speels en heel erg grappig. Het is super leuk om haar te zien spelen met een balletje. Dat doet ze zelf. Ze lijkt dan net een kat. Ze is ook een hele mooie hond met prachtige grote oren die haar een heel leuk koppie geven. Ze is deels Podenco en wat er verder inzit weten we niet maar het maakt haar een hele mooie en lieve hond.

Ze is graag bij de mensen en alleen als het van ons mag kruipt ze graag op de bank erbij. Ze is zindelijk. Ze vindt alle dieren en mensen leuk. Voor kleine kinderen is ze misschien nog wel wat te speels en te groot. We gaan heel vaak wandelen in het bos waar ze los mag lopen. Ze vind het heerlijk om dan lekker rond te snuffelen en ze luistert steeds beter als ze terug moet komen. Ze kan geweldig hard achter een bal aan rennen en voor een beloning komt ze de bal graag terugbrengen.

We zijn met haar op training gegaan en ze luistert heel goed naar ‘zit’, ‘af’, ‘blijf’, ‘kom hier’ en reageert heel goed op de gebaren die daarbij horen. Ze leert steeds beter om niet zomaar tegen iedereen op te springen. Trainen met Maya gaat heel fijn. Ze leert snel.

In de nacht slaapt ze in haar bench beneden en dat gaat zonder problemen.

Kortom een schat maar toch kan ze niet bij ons blijven en daar zijn we verdrietig over. Het geval wil dat de baasjes binnenkort niet meer samen wonen en dat er in de nieuwe situatie geen ruimte meer is voor deze lieve hond.

Wil je dus een hele leuke hond met een geweldig sociaal en lief karakter wacht dan geen moment. Maya is echt een greep uit de loterij. We hopen dat ze gauw in een heel lief en stabiel ander gezin terecht gaat komen. Dat gunnen we haar zo erg.

Ze heeft alle benodigde entingen voor dit jaar, inclusief kennelhoest. Ze heeft een identificatie chip. Ze moet nog voor de eerste keer loops worden en kan pas daarna gesteriliseerd worden.

 

.https://www.youtube.com/watch?v=ewC-mDIuSDM&feature=youtu.be

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 12 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Amsterdam
Tel. nr.: 0640471222

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend