Dinah in Nederland

 
Beschrijving:

Idiaal!! Kant en klaar hondje heel lief. aanhankelijk hondje. Ze is ontzettend lief. Deze leuke pup is al zindelijk en slaapt braaf in de bench. Ze kan met katten en is aan kippen gewend. Als ze mee gaat op de wandeling kan ze super goed loslopen. Aan de lijn loopt ze ook braaf mee. Ze kan ook mee in de auto en is erg sociaal met andere honden. Fijn hondje bij andere honden of kinderen.

Dinah is nu bij een heel leuk opvanggezin waar ze al heel veel leert. Ze gaan heerlijk elke dag erop uit en komen van alles tegen. Dinah is dan ook erg goed gesocialiseerd. 

Ze is zindelijk en kan al goed aan de riem wandelen. Ze is dol op kinderen, ze woont nu ook bij een kind waar ze graag mee speelt. Het opvanggezin heeft ook nog drie ander hondjes waar ze het goed mee kan vinden. Het is een heerlijk speels hondje. De moeder van Dinah is ook een sociale lievehond.

 

Filmpje dat ze knuffelt   https://youtu.be/n73kPArRKz4

Filmpje 18 mei https://youtu.be/8NIS61yw4ko

Filmpje https://youtu.be/B2ZrTlveiBQ

Filmpje in de opvang https://youtu.be/iod1TWkKGRg

Filmpje Dinah speelt met een botje https://youtu.be/SeRl_IMkhwM

Filmpje los rennen https://youtu.be/9dcPy0eoFTQ

 

Lief hondje komt graag knuffelen. Is een rustig hondje.

Maite, Dinah, Coco, Woody, Brandon en Merlin zijn de 6 pups van Pepita, zij werden terwijl ze zoogde bij de moeder allemaal anoniem achtergelaten in het buitenhok. Ze groeien in Spanje in huiselijke kring op bij een liefhebbende familie. Dus je kunt er zeker van zijn een fijne sociale pup te krijgen wanneer je Dinah adopteert.

 

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 7 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Bleiswijk
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend