Greco in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje enthousiast spelen in de tuin https://youtu.be/n_YTYKiW5i

Filmpje in het water https://youtu.be/O0RShNIV_Bk

Filmpje spelen met pup https://youtu.be/J_oCPm0V1bQ

Filmpje https://youtu.be/DFqtKen78xU

Filmpje spelen met voetbal https://youtu.be/SgR8N4YQ9LA

Filmpje op het strand https://youtu.be/ZV8OplwF7QA

Greco is een hele mooie hond. Hij is rond de 50cm schofthoogte en hij kan je zo ontzettend lief aankijken met zijn smekende ogen.

Info vanuit opvanggezin.

Greco is een hele lieve trouwe hond, hij is erg baasgericht en trouw. Hij let goed zijn baas en hij kan makkelijk loslopen. Hij let op je en je kunt lekker wandelen. Hij is al meegeweest naar het hondenstrand en naar het strand op IJmuiden. Hij heeft al veel honden ontmoet en dat gaat ook erg goed. Hij probeert zijn roedeltje bij elkaar te houden.

Greco is een ontzettend lieve zachtaardige hond. Hij kan met alle honden goed opschieten alleen laat hij zich teveel op zijn kop zitten door de andere honden. Hij verstopt zich dan even in een hoek van het terrein als de andere honden vervelend tegen hem doen.

Als je voor zijn groepje staat wil hij heel erg graag naar je toe komen voor een knuffeltje. Hij is binnengebracht met 2 andere honden. Dali en een kruising berghondje. Ze hebben wat afgespeeld samen in het kleine hokje..

 

De mensen die Greco gaan adopteren krijgen er een hele fijne hond aan. Hij is buiten met wandelen niet bang, wel is hij ontzettend blij als hij mee mag en dan trekt hij wel aan de riem maar dat is logisch als je maar sporadisch mee mag wandelen. De hele groep gaat dan mee dus dat is partytime. Het is geen blaffer.

Ikzelf denk dat deze drie honden ergens uit een dodingsstation zijn gehaald en daarna naar het asiel zijn gebracht voor een kans op een beter leven. Dat zou kunnen betekenen dat hij al vanaf pup in een shelter of perrera zit.

 

Filmpje in park met andere honden https://youtu.be/fzgzRKU4S1M

Greco werd samen met 2 andere honden anoniem achtergelaten in de buitenkennel. Meer informatie volgt.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 12 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend