Berlin in Nederland


Beschrijving:

Filmpje Berlin is echt een knuffelkont https://youtu.be/BYJOtVcnhI0

filmpje in de badkamer met water https://youtu.be/QTAtwFHQ67w

filmpje dat hij wordt geknuffeld https://youtu.be/dwIEE3X5dlg

Filmpje gemaakt dat hij even uit zijn kenneltje werd gehaald en in de receptie mocht lopen.

Hij lijkt iets op een labrador maar de ouders zijn onbekend.

https://youtu.be/a8Z-MB-JPoA

https://youtu.be/XbSW1B5vDd4

Info uit het opvanggezin:

Berlin is een lieve aanhankelijke hond. Hij lijkt op een mix met een labrador. Hij is in ieder geval dol op water en we verwachten dat hij ook wel zal willen zwemmen op daarvoor geschikte [plekken.

Hij kan zonder problemen mee in de auto, hij gaat rustig op de achterbank liggen. De eerste keer aan de riem wandelen ging alsof hij nooit anders had gedaan en dat gaat dus nog steeds heel erg goed.

Berlin is bekend en lief met een kindje van 2 jaar. Hij vindt haar erg leuk alleen vindt hij haar lange haren ook heel grappig. Er leven ook 2 andere honden en 2 katten bij het opvanggezin waar Berlin nu logeert en daar gaat hij goed mee om. soms wil hij wat te enthousiast spelen met de katten en dan wordt hij vanzelf gecorrigeert.

Hij is niet nerveus en hij kan al even alleen blijven zonder herrie te maken. Hij is dan los in de gang met wat speelgoed.

Berlin werd samen met zijn broertjes en zusjes gevonden in een dicht gemaakt kratje. Gelukkig zijn ze veilig in het asiel beland en inmiddels uitgegroeid tot lieve flinke honden.

 

.

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Labrador (mix) / Retriever (mix)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 6 Jaar
Plaats: Vlaardingen
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend