Xisco mee op visite

 
Beschrijving:

Deze lieve brave man mocht een keer mee met mij naar mijn appartement. Ik wilde even weten hoe hij in huis zou zijn. Nou hij is in 1 woord super in huis. Hij moest mee in de auto en onderweg moest ik nog een klein boodschapje doen. Hij bleef braaf even alleen in de auto, lag rustig op de achterbank te wachten toen ik terugkwam. Tijdens de autorit lag hij ook rustig.

In mijn wonig liep hij even rond om alles te bekijken en ging toen lekker op een kleedje liggen, hij was zo blij met een zacht bedje. Hij reageerde niet op geluiden en probeerde binnen ook niet te plassen of zo. Hij is erg zindelijk. Ik heb eten gemaakt ed en hij probeerde ook niets te pakken en zeurde ook niet. Echt een ideale hond.

We hebben daarna een rondje door het dorp gewandeld, over de winkelstraat. hij liep overal net zo netjes langs. langs fietsers, andere honden, katten, auto's, bussen, het deert hem allemaal niks. bij het asiel mocht hij even los en dat vond hij zo fijn. Zoals op het filmpje te zien is ging hij heel blij spelen. hele geschikte hond voor in huis!!!!!

 

Filmpje van een enthousiaste Xismo https://youtu.be/rntLzMWRDvk

Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/ZeL8_cYSltY

Filmpje in de auto https://youtu.be/UaFMDsL057M

Filmpje dat hij even mee mocht naar een appartement https://youtu.be/sJUax1tzXW8

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/Y3dPdRQVq2c

Filmpje met katten https://youtu.be/CSk00dzAx_s

Filmpje dat hij vrolijk speelt https://youtu.be/dpbm8-FR2JU

Filmpje van Xisco in het park https://youtu.be/0PogJS8kkU0

Xisco werd gevonden, zonder chip. Het is een lieve hond en hij houdt erg van wandelen. Hij is het liefst met volwassen rustige honden, puppy's vind hij soms nog iets de druk. Xisco is al zindelijk wat het in het asiel erg moeilijk voor hem maakt. Als hij uitgelaten wordt rent hij gelijk naar buiten om alles te doen. Daarna loopt hij rustig en netjes aan de riem. Hij is echt super lief en hij lijkt op een ruwharige labrador. Xisco is ook al een keertje met een vrijwilliger mee geweest naar huis om te kijken hoe hij zich gedraagt. Dat ging heel erg goed. Hij is rustig en maakt niks stuk. In de auto gedroeg hij zich ook goed. Hij had er helemaal geen probleem mee. 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 6 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Coyote(nu Dexter) in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%