Fay / Africa in Nederland


Beschrijving:

2020

Begin dit jaar kwam er een nieuw gezinslid bij. Fay vond dat in het begin wel gezellig maar na een tijdje realiseerde zij zich dat de baby niet meer weg zou gaan.Haar gedrag veranderde. Van de 1 op de andere dag besloot zij niet meer zindelijk te zijn. Voor de jonge ouders veel extra werk en onbegrip waardoor zij een gedragstherapeut inschakelde. Heel even leek het beter te gaan, maar helaas het oude gedrag kwam weer terug. Voor de baasjes is het niet meer te doen en voor Fay vinden zij dit ook niet leuk. Met pijn in het hart gaan wij op zoek naar een nieuw gezin.

Fay kan met honden, katten en kinderen. Ze loopt goed aan de riem en los en komt altijd terug. Ze slaapt lekker op een kussen in de woonkamer en als je weggaat zal ze niets kapot maken. 

Kortom: Fay is een geweldige lieve hond die niet wil delen met de baby. Ik denk niet dat zij ook problemen met andere kinderen in een nieuw gezin zal hebben maar dat zullen wij uit moeten proberen.

Ik wil niet direct zeggen dat Fay niet in een gezin met kinderen past, het is een hele andere situatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Filmpje dat ze los loopt in een natuurgebied https://youtu.be/3lPkx_ZxrQ0

Filmpje dat ze speelt met Casper in Nederland https://youtu.be/eMHGSR5L6Ew

Filmpje 12-09-2018 https://youtu.be/A7Bp-AG2F4w

Filmpje in de kennel https://youtu.be/0JNdhhIzB4A

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 6 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend