Nube in Nederland

 
Beschrijving:

Nube zit in Nederland in de opvang met nog andere honden.

Update 3-5-2019:
Nube doet het echt super goed, is zo’n schatje en knuffelkontje die verdient gewoon een goudenmandje.
Ze doet het ook super buiten aan de riem lopen. Ze kan goed met katten en andere honden. Buiten vindt ze de honden beetje vreemd misschien omdat ze vast zit.
Los laten, doen we nog maar niet :-). Nube eet en drinkt goed, is goed zindelijk en sloopt helemaal niets. Ze speelt lief en leuk met onze eigen adoptie hondje Chaya en liggen s'nachts samen met elkaar in de bench. Het is ook niet zo’n heel groot hondje dus voor oudere mensen zou ze ook geschikt zijn. Ze trekt namelijk niet aan de riem en het jacht instinct zit er niet in lijkt wel.

Update 2-4-2019: Met Nube gaat het elke dag/week een stapje beter. Het is echt een knuffelkontje eerste klas, kwispelt veel, speelt leuk met Chaya en Trix. Buiten vindt ze het af en toe nog spannend maar loopt goed mee aan de riem (loopt niet te trekken). Nube is lief binnen en maakt niets kapot. Ze is zindelijk en eet en drinkt super. Ze kan ook al alleen blijven. Het is echt een schatje en af en toe een heerlijk boefje.

Filmpje https://youtu.be/Q9As8lA2JhI

Filmpje met andere honden https://youtu.be/7S6_E2KB1hM

Filmpje dat ze vrolijk aandacht vraagt https://youtu.be/wIP71Nkkv94

Filmpje van lieve Nube https://youtu.be/Hgfx9f8XI7E

Filmpje met alle pups https://youtu.be/rFy5GM1NbLA

Filmpje van moeder met pups https://youtu.be/f9Cw4Iv5OJU

Deze moedige moeder heeft alles gedaan om te overleven om zo ook haar pups te redden. Dat is haar gelukt. Moeder en pups zijn waarschijnlijk gered van de dood, zonder toekomst, achtergelaten op een plek waar het makkelijk was dat niemand ze zou zien. Nube is een prachtige en moedige kleine podenco. Nu zijn ze veilig met dank aan de personen die druk en bezorgd zijn geweest vanaf het moment dat ze toevallig ontdekt werden.

Nube mag nu lekker los lopen bij het kantoor in het asiel. Hier is ze samen met andere honden en kan ze ook meer wennen aan mensen. Dat gaat erg goed. Ze is een leuk en vrolijk hondje wat erg geniet van de aandacht .

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 1.5 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Heemskerk
Tel. nr.: 0618499152

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend