Ponoig in Nederland

 
Beschrijving:

Ponoig is sinds 29 april in Nederland

Filmpje met een speeltje https://youtu.be/8E7YJ8pF2Ho

Filmpje in huis https://youtu.be/LJiAwZ7LTp0

Filmpje in de tuin https://youtu.be/HGMy_1L8_DI

Filmpje in het asiel https://youtu.be/BYObqf8omHE

Filmpje samen met andere honden https://youtu.be/nToEcnhdQ64

Filmpje in het park https://youtu.be/rPaFUhhgxuI

UPDATE VAN HET OPVANGGEZIN

Hoii, het gaat goed met Poinog( koosnaampje Bono) sinds vandaag gaat hij spelen met de andere honden. Hij wordt met de dag minder angstig en komt nu bij me liggen en laat zich aaien. Kon merken dat hij bang was voor handen en niet langs je heen durft te lopen. Is nog wel een beetje schrikkerig maar op straat loopt hij lekker aan de lijn mee en is hij niet bang. Met de katten kan hij heel goed overweg dus dat is geen probleem. Het konijn vond hij interessant maar nu ook niet meer. Het is een ontzettend lief hondje die echt tijd nodig heeft om te wennen. Hij is gek op eten en snoepjes dus er is hem op den duur veel te leten. 

 

Ponoig wordt steeds magerder. Hij kan niet tegen het leven in het asiel. Hij is te lief en wordt door de andere honden geplaagd. Hij durft ook bijna niet naar je toe te komen als er andere honden bij zijn. 

Deze prachtige podenco liep al een tijdje rond zonder dat iemand hem kon pakken. De politie heeft hem uiteindelijk toch kunnen vangen en naar het asiel gebracht. Bij het asiel was het leuk om te zien dat hij bang is voor katten. Hij was duidelijk geen hond om voor de jacht te gebruiken, dat kan ook een rede zijn dat hij alleen was. Ponoig is vrolijk, speels, geeft graag kusjes en hij houdt van mensen en andere honden. Hij heeft een grappige uitstraling met één oor omhoog en één omlaag en een krulstaart.

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Roelofarendsveen
Tel. nr.: 0634430226

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend