Patty

 
Beschrijving:

Filmpje met Paulina en Peter https://youtu.be/jtMQlc-X-Hs

Peter, Paulina en Patty werden naar het asiel gebracht toen ze nog heel klein waren. De vrouw die ze bracht vertelde ons dat ze ze gevonden had. Ze waren doodziek en werden meteen opgenomen in de dierenkliniek waar ze met grote moeite gered konden worden.Toen ze gezond verklaard werden (en wij een enorme rekening voor onze kiezen kregen) bood de vindster van de honden aan om ze op te vangen en de aandacht en verzorging te geven die ze nodig hadden na zo ziek te zijn geweest. 
Daar ging het asiel mee akkoord. De pups werden gechipt. Opeens kregen we geen contact meer met de opvang en bleek ze verhuisd en haar telefoonnummer was gewijzigd.
Na verloop van tijd werden we gebeld door het asiel in Alicante dat er drie honden van ons gebracht waren. We hebben ze gelijk opgehaald en nu zijn ze weer veilig bij ons in het asiel. Ze waren aan het begin erg bang, maar ze komen steeds meer los en het zijn vrolijke, lieve honden. Ze kijken aan het begin even de kat uit de boom, maar daarna genieten ze van de aandacht en komen ze dicht tegen je aan staan voor een knuffel.

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 1.5 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend