Timo /beatle


Beschrijving:

Timo verblijft in Winterswijk, is een lieve, speelse reu van ongeveer een jaar oud. 
Hij is een middelmaat hond met een mooie ruwharige vacht en een heel lieve uitstraling.
Met onze andere hond en onze katten kan hij goed overweg, hij speelt erg leuk met hen. Ook vindt hij het prima om alleen te spelen, met z’n knuffels, bal of met wat dan ook maar voorhanden/poten is. Hij weet al redelijk goed het verschil tussen speelgoed en spulletjes waar hij niet mag aankomen.

Aan de riem loopt hij goed mee, en hij heeft geen jachtinstinct dus loslopen zal op den duur ook zeker mogelijk zijn.

Timo is erg gevoelig voor stress. Stress van anderen pikt hij heel erg snel op waardoor hij nerveus wordt. Dan kan hij heel erg onrustig slapen en soms gek wakker worden. Op zo een moment kan hij uitvallen naar zijn eigen achterpootje. Hij bijt dan niet door maar gromt er wel bij, als of er iemand of iets bij is, wat niet zo is. Een slechte droom? zeg het maar. Het valt op dat het minder is nu hij een bench heeft waar hij zijn eigen plekje heeft als hij daar behoefte aan heeft.


Timo is duidelijk geen menselijke (positieve) aandacht gewend. Het duurt even voor hij je vertrouwt, maar als dat eenmaal het geval is, dan is hij een echte gezelligerd die graag bij je komt liggen. Ook gaat hij graag mee in de auto.

Wie en wat zoeken wij voor Timo;

Een thuis zonder teveel stress, waar altijd 1 persoon thuis is. Hij kan wel alleen blijven maar liever niet te lang en zeker wel in zijn bench.

Een baasje die hem wil leren dat wij mensen niet allemaal lelijk doen en met hem een band krijgen.

Wie kan en wil Timo onder zijn/haar hoede nemen? Hij is geweldig en verdient het.

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 7 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief