Jana in Nederland

 
Beschrijving:

Jana (je spreekt het uit als GANA) is inmiddels in Nederland in de opvang en komt aardig bij. Ze heeft veel geleerd de laatste maanden ....vanuit het asiel zijn de vrijwilligers met haar aan de slag gegaan. Wandelen aanlijnen veel verschillende mensen en daar is ze nu aan gewend . Ze is vanuit het asiel eerst in opvang gegaan in Spanje bij een fijn opvanggezin die haar het huiselijke leven heeft geleerd Jana zat daar bij kleine en grote honden en ook katten Jana kan bij alles. Nu in Nederland is ze in opvang en heeft 3 grote honden en 1 kleintje en ook nog een kat om haar heen .

Buiten is ze gek op honden en wil dan ook als ze haar voorkeur hebben met ze spelen .Jana is een echte hond zij is goed in signalen en spreekt duidelijk de taal van de honden 

Ze is een zelfstandige zelfverzekerde hond en loopt daar ook naar een mooie langzame tred niet trekkend aan de lijn. Jana houdt van een rustig huis geen druk gedoe dat is ze zelf ook niet . Mee naar het hondenstrand vindt ze geweldig en ze springt dan ook zelf in de auto in de auto gaat ze rustig liggen tot we op de plaats van bestemming zijn. 

Wat wij zoeken is een rustig huis met een goede omheinde tuin waar Jana dan heerlijk in kan liggen .Waar zij binnen een lekker plekje heeft dus geen bench of hok en uiteraard een  baas die gek op wandelen is. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ze zat inmiddels 4 jaar in het asiel en na extra aandacht en geduld is Jana nu zo ver dat ze elke dag mee gaat wandelen met drie verschillende vrijwilligers. Ze geniet van de wandelingen en loopt echt heel netjes mee. 

Jana is 2 jaar geleden al heel erg gek geweest op iemand en die kwam een paar keer per week met haar wandelen. helaas ging zij terug naar Engeland en toen is Jana in een park gegaan met andere honden want ze liet zich niet aanlijnen door andere mensen.  Nu gaat ze dus met meerdere mensen mee wandelen en leert ze dat als mensen komen het leuk is.

Ze is heel goed in staat om een hele goede band met iemand op te bouwen en is dan heel erg trouw.

Jana kan met alle honden en gaat de confrontaties uit de weg. Ze is dol op worstjes en ze is goed te paaien.

Jana kan met katten 

Wie gaat er voor Jana????? De mooie slimme meid

 

Filmpje dat ze met een pup speelt https://youtu.be/1rhEV9H4Qsg

Filmpje dat ze vrolijk op het strandje graaft https://youtu.be/hF4c6xmVb5g

Filmpje op het hondenstrandje https://youtu.be/LlSFWIg-UjM

Filmpje dat ze iets lekkers krijgt https://youtu.be/PwwWMpR3ZQ4

Filmpje los met andere honden https://youtu.be/0b-w53m-8xg

Filmpje dat ze los loopt https://youtu.be/aqvGqu7qMM0

Filmpje dat ze netjes meeloopt  https://youtu.be/t-0CXvAZjXg

Filmpje buiten  https://youtu.be/EDXa3uDHKKs

Filmpje met Newel  https://youtu.be/UL2FEnKNWh8

Filmpje met Antalya  https://youtu.be/ApgTArmnClI

Filmpje dat ze mee gaat wandelen  https://youtu.be/FisWpWhsO2s

Filmpje 10-12-2019  https://youtu.be/AtQ11fpD8mo

Filmpje dat ze eten uit de hand eet  https://youtu.be/ZHE9KzYYfWc

Filmpje buiten het asiel  https://youtu.be/u92TSCP9Ag4

Filmpje dat ze met Wendy loopt  https://youtu.be/LdR0srtnsik

Filmpje met Guanche  https://youtu.be/jnVj8Z9yFNI

Dit is Jana, een prachtige grote hond met een klein hartje. Ze is schuchter voor mensen, waarschijnlijk alleen negatieve ervaringen met mensen gehad. Verder wel een rustig en stabiel karakter. Moeder Jana is een ster in zich onzichtbaar te maken, ze is vaak te vinden in een hondenhuisje. Ze eet wel hondenkoekjes uit je hand

 Mama is ook wat op haar hoede. Ze heeft het zwaar gehad, dat zie je aan de blik in haar ogen en de afstand die ze probeert te houden bij de mensen. Dit kan wel weer goed komen, maar dan wel bij de juiste baas. Die geduld en tijd heeft. Het is natuurlijk wel een uitdaging.

26/08/2017: Jana komt heel langzaam wat meer los. Ze is wat vaker uit haar schuilplaatsen (hondenhuisjes), ook als er mensen in het asiel zijn. Ook kan één van de vrijwilligers haar aanraken en met haar aan de lijn naar buiten gaan.

 

JANA WORDT OP AFSTAND GESPONSORD DOOR Petra Mettau

 

 

 

 
GERESERVEERD!
Sexe: Teef
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 8 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend