Jana 2 maakt sprongen

 
Beschrijving:

Ze zit inmiddels 4 jaar in het asiel en na extra aandacht en geduld is Jana nu zo ver dat ze elke dag mee gaat wandelen met drie verschillende vrijwilligers. Ze geniet van de wandelingen en loopt echt heel netjes mee. We hebben 9 maart de mogelijkheid dat ze mee kan reizen naar Nederland. Omdat we op dit moment niet kunnen vliegen komen de honden over de weg naar Nederland en dat betekent dat ze allemaal tegelijk komen en dat zorgt ervoor dat onze gastgezinnen allemaal al zijn voorzien van een hond.

Jana is 2 jaar geleden al heel erg gek geweest op iemand en die kwam een paar keer per week met haar wandelen. helaas ging zij terug naar Engeland en toen is Jana in een park gegaan met andere honden want ze liet zich niet aanlijnen door andere mensen.  Nu gaat ze dus met meerdere mensen mee wandelen en leert ze dat als mensen komen het leuk is.

Ze is heel goed in staat om een hele goede band met iemand op te bouwen en is dan heel erg trouw.

Ze zal nooit een allemansvriend worden en ik weet niet of vreemde mensen haar in de toekomst gelijk kunnen aaien maar het zou zo maar kunnen. Jana kan met alle honden en gaat de confrontaties uit de weg. Ze is dol op worstjes en ze is goed te paaien.

Voor zover we weten kan ze ook met katten. 

Wie gaat er voor Jana????? De mooie slimme meid

 

Filmpje los met andere honden https://youtu.be/0b-w53m-8xg

Filmpje dat ze los loopt https://youtu.be/aqvGqu7qMM0

Filmpje dat ze netjes meeloopt  https://youtu.be/t-0CXvAZjXg

Filmpje buiten  https://youtu.be/EDXa3uDHKKs

Filmpje met Newel  https://youtu.be/UL2FEnKNWh8

Filmpje met Antalya  https://youtu.be/ApgTArmnClI

Filmpje dat ze mee gaat wandelen  https://youtu.be/FisWpWhsO2s

Filmpje 10-12-2019  https://youtu.be/AtQ11fpD8mo

Filmpje dat ze eten uit de hand eet  https://youtu.be/ZHE9KzYYfWc

Filmpje buiten het asiel  https://youtu.be/u92TSCP9Ag4

Filmpje dat ze met Wendy loopt  https://youtu.be/LdR0srtnsik

Filmpje met Guanche  https://youtu.be/jnVj8Z9yFNI

Dit is Jana, een prachtige grote hond met een klein hartje. Ze is schuchter voor mensen, waarschijnlijk alleen negatieve ervaringen met mensen gehad. Verder wel een rustig en stabiel karakter. Moeder Jana is een ster in zich onzichtbaar te maken, ze is vaak te vinden in een hondenhuisje. Ze eet wel hondenkoekjes uit je hand

 Mama is ook wat op haar hoede. Ze heeft het zwaar gehad, dat zie je aan de blik in haar ogen en de afstand die ze probeert te houden bij de mensen. Dit kan wel weer goed komen, maar dan wel bij de juiste baas. Die geduld en tijd heeft. Het is natuurlijk wel een uitdaging.

26/08/2017: Jana komt heel langzaam wat meer los. Ze is wat vaker uit haar schuilplaatsen (hondenhuisjes), ook als er mensen in het asiel zijn. Ook kan één van de vrijwilligers haar aanraken en met haar aan de lijn naar buiten gaan.

 

JANA WORDT OP AFSTAND GESPONSORD DOOR Petra Mettau

 

 

 

 
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 8 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend