Dalma in Nederland


Beschrijving:

November 2020

Dalma is ooit een keer gigantisch geschrokken. Daardoor is ze nu onzeker en angstig naar alles wat snel en hard gaat en is. Om Dalma weer vertrouwd te maken met de wereld zoeken wij voor haar een gezin waar zij in alle rust dit weer kan leren met een maatje die haar hierbij helpt door veel met haar te werken. Naast de harde geluiden en onverwachte bewegingen wil Dalma achter de katten aan en daar doet ze veel moeite voor. 

Het allermooiste voor Dalma is een hele grote eigen tuin of erf, goed hoog omheind zonder de prikkels van hetgeen zij zo angstig wordt. Een tuin of erf waar ze haar gang mag gaan zonder een paar keer per dag aan de lijn mee te moeten. Dan kan zij weer de hond worden die wij leerden kennen in ons asiel ( zie hieronder)

Een kennismaking vooraf met een paar dagen logeren heeft onze voorkeur voor Dalma.

Ben jij dit? Even bellen voor meer informatie kan altijd.

 

**************************************

 

Dalma is hoogzwanger in het asiel terecht gekomen.

Inmiddels is ze bevallen en het is een ontzettend lieve moeder. Ze is erg enthousiast en ze vindt het heerlijk om te wandelen. Op straat loopt ze netjes aan de lijn en honden die ze tegenkomt negeert ze meestal. Ze is gek op mensen en aandacht. Ze doet haar behoeftes niet in de kennel, daarom denken we dat ze in een huis moet hebben gewoond. Als ze uit mag doet ze buiten gelijk een hele grote plas. Ze springt makkelijk over hekjes, omdat ze bij je wilt zijn.

.

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 7 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend