Helena in Nederland


Beschrijving:

Filmpje dat ze gek doet https://youtu.be/Ur2UBELCTOY

Filmpje in een teil https://youtu.be/nLj8YlqVJQc

Filmpje dat ze speelt https://youtu.be/8Mc4k0fD50w

Filmpje dat ze ligt te kluiven https://youtu.be/RFIYTh0I8Go

Filmpje in het asiel https://youtu.be/hH3jnD4Fyfk

Filmpje met Henia https://youtu.be/D_qu4gyihYU

Filmpje https://youtu.be/FbxFGRgsjps

Filmpje in de kennel https://youtu.be/YNkodEKLeqw

Helena is sinds 11 augustus in Nederland. Het is een lieve, zachtaardige, speelse en eigenwijze pup. In huis is ze rustig en ze kan goed zelf spelen. Ze heeft natuurlijk ook haar dolle momenten, maar over het algemeen is ze rustig. Wij noemen haar Lena en ze luistert al goed. Het is een prima gezinshond wat ook goed overweg zal kunnen met kinderen. Op dit moment is Lena alles aan het ontdekken met haar tandjes. Ze wil dan ook weleens in handen bijten, dus hier moet wel rekening mee gehouden worden bij kinderen. Het is een fantastisch hondje met prachtige ogen. Ze loopt al steeds beter mee aan de riem en dan doet ze netjes haar behoeften buiten. Ze zal waarschijnlijk ook snel los kunnen lopen. Lena vindt het heerlijk om met het warme weer in een badje water af te koelen. Een omheinde tuin waar ze lekker haar gang mag gaan, zou voor haar fijn zijn. Naar andere honden is ze afwachtend en ze benaderd de honden rustig. Het is geen hondje wat er gelijk bovenop springt. Lena zal waarschijnlijk een middelgrote hond worden van ongeveer 25kg.

Helga, Helena, Henia, Hera, Horus, Heros, Haiko en Hamlet zijn de pups van Lotta. Waarschijnlijk is Balder de vader, maar dat weten we niet zeker aangezien de puppy's heel andere kleur tekening hebben.
Ze werden op het platteland geboren, daar leefden ze met hun ouders tot ze naar het asiel gebracht werden. 
De ouders hebben een erg lief karakter. Ze zijn middel groot, tussen de 50 en 60 cm en wegen 20 á 28 kg. Het zullen dus geen kleintjes worden.

-

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 4 Jaar
Plaats: Hazerswoude Rijndijk
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend