Pineapple in Nederland

 
Beschrijving:

Piña is een heel mooi middel-kleine mix uit Spanje. Inmiddels is ze 6 maanden geadopteerd door een gezin in Nederland. Het is een lief, aanhankelijk en actief hondje, maar helaas moeten zij met pijn in het hart toch besluiten haar te herplaatsen. 
Ondanks dat Piña al veel heeft geleerd (en dat ook in haar mars heeft), is ze erg snel gestresst bij een te drukke omgeving, aangelijnde honden en rennende kinderen. Ze is dus niet geschikt voor een gezin met jonge kinderen in een drukke stedelijke omgeving. Denk eerder aan een gezin met kinderen vanaf 14 jaar. 
Piña is namelijk heel reactief en dat uit zich vooral in hard blaffen, erop af willen schieten en heeft soms de neiging tot happen als ze schrikt. Niet uit valsheid, maar uit angst. Ze raakt dan overprikkeld. We denken dat hier zeker aan gewerkt kan worden, maar dat heeft tijd en rust nodig. Als Piña de omgeving vertrouwd is het een vriendelijk hondje dat goed luistert. 
Piña gedijt bij een actief, geduldig baasje die in een rustige omgeving woont. Ideaal zou zijn als deze al één (of meerdere) honden heeft. Piña wordt heel blij van andere honden als ze ermee kan spelen en rennen. Dat laatste kan ze ook heel hard! 
In het bos kan ze goed tot rust komen door veel te snuffelen en hondjes los te ontmoeten. In huis is ze heel braaf en luister goed naar haar naam, speelt ze heel graag met haar bal of klos en zoekt ze veel nabijheid op de bank. Ze doet haar dutjes in haar mand in een open bench met een doek eroverheen. Dit is haar holletje in huis. Ze kan ook goed een ochtend alleen thuis zijn. Ze gaat dan veel slapen. Te lang zou voor haar wel sneu zijn, gezien ze van gezelschap en beweging houdt. 
Piña kan goed mee in de auto en heeft helemaal geen voernijd.

Filmpje dat ze lekker rondsnuffelt https://youtu.be/25FsFF9Eiso

Filmpje met een balletje https://youtu.be/9d224cPBOkI

Filmpje in Nederland https://youtu.be/0aQ_cyLbxls

Filmpje dat ze met een knuffel speelt https://youtu.be/bosycKLFtxU

Filmpje dat ze geniet van de aandacht https://youtu.be/1SUVq4ud9mk

Filmpje met andere honden https://youtu.be/cd7KM8UDKPM

Filmpje https://youtu.be/ufHq3HPOYq4

Filmpje dat ze los loopt https://youtu.be/eF_AzpLY4Fk

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/Z2VnBJ2g67M

Pineapple is een lief en aanhankelijk hondje dat nogal wat pech heeft gehad met mensen. Ze is gewend aan autorijden en vindt dat ook leuk. Katten vindt ze ook leuk. Ze weegt 9 kilo.

-

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend