Rocco in Nederland


Beschrijving:

Rocco, lieve, lieve Rocco verblijft nu bij mij in de opvang. Wat een zachtaardige vent is dit. Een echte knuffelaar. Met zijn trouwe hondenogen kijkt hij je aan met de vraag wat ik nog voor hem in petto heb: nou heel wat leuks, een super lieve gezellige baas waar hij voor altijd mag wonen om te knuffelen, te chillen aan de baas zijn voeten, lekker eten en fijne wandelingen in de natuur en misschien wel een heel landgoed om in de tuinen rond te struinen. Of vraag ik nu te veel?

Rocco zou het wel verdienen, hij is relaxt, vriendelijk, dol op knuffelen en borstelen. Gaat graag me wandelen in de natuur en loopt dan rustig met je mee. Hij trekt niet aan de riem of er moet een polletje gras zijn wat hij echt even moet inspecteren, maar na even aan dringen loopt hij dan toch weer gemoedelijk met je mee. Honden die we tegenkomen is voor Rocco geen probleem, evenals fietsers en auto’s en ander verkeer. Hij kan zelf ook goed meedoen aan het verkeer, wel in de achterkant van de auto want daar kan hij dan lekker liggen en dat doet hij  dan ook.

Rocco woont bij mij samen met twee andere reuen en dat gaat heel relaxt. Wanneer ik ga werken blijven hun samen alleen thuis. Mijn eigen honden vertrekken na verloop van tijd naar boven maar Rocco blijft dan alleen in de woonkamer en keuken beneden. Dat vind hij prima. Wanneer ze eten krijgen moet Rocco even buiten de keuken wachten want anders gaat hij zich met de hoeveelheid in zijn bak bemoeien. Dat weet hij ondertussen en wacht dan geduldig tot ik zijn bak voor zijn neus zet.

Hij heeft ook al een keer losgelopen, de meeste tijd liep hij recht achter mij maar hij heeft ook wel een paar keer een lekker sprintje getrokken om daarna weer achteraan aan te sluiten. Dit zal na enige tijd nog wel veel leuker worden wanneer hij  eenmaal vertrouwd is met zijn baas en de omgeving.

Dus ja, Rocco is een sweetie in een stoere verpakking. Een grote vent met een klein hartje. Een zachtaardige en lieve, relaxte hond zonder dubbele bodem. Ben jij die lieve baas waar Rocco op zit te wachten? Neem dan contact op dan kan ik je nog veel meer over hem vertellen!

Filmpje buiten het asiel bij katten https://youtu.be/oX-dH8EaCRs

Filmpje in het asiel https://youtu.be/e0ff92O-j_M

Filmpje dat hij samen met een hond loopt https://youtu.be/iL6z6lOPSxU

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/iWg16CQJS84

Zijn naam is Rocco en is 7 jaar. Kijk naar zijn ogen, zijn gezicht, zijn expressie.

Rocco woonde met zijn baasje in een huis op de campo. Zijn baasje werd wat te oud om buitenaf te wonen en verhuisde naar een appartement. Maar Rocco kon niet mee en daarom is hij naar het asiel gebracht, zijn tijdelijke huis totdat we een definitieve voor hem gevonden hebben. Hij heeft eerst nog een tijd alleen op dat stukje grond gezeten en zijn baas kwam eens in de paar dagen totdat dat ook niet mmer ging en hij hoorde dat er iemand zijn hond naar het asielk bracht. Toen zei hij "oh neem die van mij ook mee"". En nou zit hij dus ineens in het asiel. een hele lieve hond!!

Rocco was eerst nog wat timide in het asiel maar we merkten gelijk dat hij  wel erg  lief is.

Hij zit in een verblijf met andere honden, zowel met reuen als met teven. Hij is erg makkelijk met andere honden en hij is tegen iedereen vriendelijk. Heel rustig, dringt zich niet op.

In het begin was hij nog wat  onwennig als hij liefde kreeg maar inmiddels komt hij graag voor een knuffeltje langs. Een hele fijne hond en ik hoop ook dat hij binnenkort het asiel weer kan verlaten.

Hij is een magnifieke hond.

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 10 Jaar
Plaats: Heinenoord
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend