Tesla adoptado


Beschrijving:

 

Teslais geadopteerd in Spanje 

 

Compilatie filmpje https://youtu.be/XGsyRm2vKVs

Filmpje dat hij rustig in huis is https://youtu.be/35rZZ1gP_zM

Filmpje in de bergen https://youtu.be/8O2JFIcvKd0

Filmpje met een kluifje https://youtu.be/GXtnxR3wKRs

Filmpje bij katten https://youtu.be/xYxV0bIybcw

Filmpje op de markt https://youtu.be/Gc86UqhgH_g

Filmpje op het balkon https://youtu.be/1rCsCrU2fww

Filmpje dat hij ligt te slapen https://youtu.be/YRG9rglbzVQ

Filmpje op een terras https://youtube.com/shorts/smJFuY1gTfs?feature=share

Filmpje dat hij rustig ligt https://youtube.com/shorts/_jhrX0RitMY?feature=share

Filmpje met andere honden in het park https://youtube.com/shorts/cLlDETK2qC0?feature=share

Tesla is zijn naam. Veel energie, maar makkelijk te temmen. Bij het uitlaten is de start vrij fel, maar na een poosje wordt Tesla rustig en een zalige hond om mee te lopen.
Wij namen hem eens voor een daguitstap mee naar de bergen. Eerst moeilijk in de wagen te krijgen, maar na enkele keren sprong hij zelf de laadbak in. Het lopen ging super. Over de middag een terrasje gedaan en Tesla bleef rustig naast ons liggen, zelfs niet afgeleid door andere honden of mensen. 
Liefst speelt hij met de hondjes. 
Een andere dag ging hij mee naar de markt. Ongestoord liep hij mee, vriendelijk als steeds tegen mensen en dieren.Tesla mocht mee naar ons appartement. Probleemloos de lift in en geen enkele moeite om zich binnen te gedragen. Hij is blijven slapen en de hele nacht op zijn kussen gelegen, braafjes en geruisloos.
Tesla geeft erg veel liefde, houdt van knuffelen en spelen en is zeer attent naar mensen. Het is duidelijk dat hij graag tussen de mensen zit. Een super sociale hond dus.
Veel aandacht geven en nog wat wennen in de auto, verder enkel positief!
Maar ik laat nu Tesla aan het woord :
“Hallo, ik ben Tesla. Ik woon in het asiel en dat is toch niet echt iets voor mij. Liefst wil ik spelen en ravotten. Helemaal alleen in een klein donker hokje maakt me ongelukkig en geeft me stress. 
Zodra ik word uitgelaten, wil ik rennen, springen en zot doen. Ik geef toe dat ik in het begin een beetje wild ben, maar dat gaat dan ook snel over. Na een poosje loop ik braafjes met baasje mee en geef de volle aandacht.
Ik ben nergens bang van; noch van andere mensen, noch van dieren, auto’s of fietsen. 
Enkel met de auto meerijden vind ik nog wat eng. Ik beloof dat ik daaraan zal werken.
Welke lieve mensen willen mij uit het asiel halen en mij een mandje bezorgen? Ik beloof erg veel liefde, trouw en plezier te geven.”

 

Tesla werd in Januari geadopteerd in Spanje. Na een paar weken moest hij weer opgehaald worden. De opgegeven redenen waren, Tesla ontsnapt telkens, Hij staat het niet toe aangelijnd te worden en wil niet mee in de auto.

Over het ontsnappen kunnen we niet oordelen, maar dat hij zich probleemloos laat aanlijnen weten we allang en dat hij zonder problemen in onze auto sprong geeft wel te denken. Hoe dan ook, Tesla is opnieuw beschikbaar voor adoptie.

Deze jonge man is goed met andere honden, hij zit nu in een groep met reuen en teven. Ze leven dan 24 uur samen.

oorspronkelijke info uit het asiel:
Tesla werd in de buitenkennel achtergelaten. Hij was niet gechipt en bang van wat hem overkwam. Het is nog een jonge, grote hond die verder geen training heeft gehad.

Hij houdt er niet van om in een kennel opgesloten te zitten. Verder wordt hij wel graag aangehaald, is wat rusteloos, alert en grappig. Hij heeft wat geduld, training en liefde nodig, maar dan zal het ook wel een geweldige hond zijn om te hebben.

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/pOlgM_2emGs

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 5 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend