Creta in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje dat een kindje met haar wandelt https://youtube.com/shorts/95lVOMEaPpU?feature=share

Filmpje in het water https://youtu.be/jlZxdLK5FCA

Filmpje dat ze met een hondje speelt https://youtube.com/shorts/ul0gFuRI-6Q?feature=share

Filmpje dat ze ligt te zonnen https://youtube.com/shorts/hejyS_bcEUw?feature=share

Filmpje met een hondje https://youtu.be/DtGb_FE_7xY

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/27kx60kdRlE

Filmpje van lieve Creta https://youtu.be/PeZFLzVLXf4

Filmpje dat ze lekker mee loopt https://youtu.be/q6Nx3r5g-w0

Creta is nu een poosje bij ons in de opvang. Wij noemen haar Keetje.

Het is een heerlijk Podenco (kruising) meisje vol liefde! Als ze blij is gaat haar hele lijfje heen en weer met kwispelen. Creta is zindelijk, rustig en is gek op knuffelen. Ze slaapt bij ons los in de woonkamer en maakt niets stuk. Het is meer een mensenhond dan een honden hond.

Ze gedraagt zich prima met andere honden. Vooral rustige honden kan ze goed mee overweg maar ze zou ook als hond alleen op haar plaats zijn zodat ze lekker alle aandacht heeft. Katten is geen goed idee. Ze wil daar graag achteraan maar is hier bij het wandelen super in te corrigeren. Ze loopt prima aan de lijn.

Ze geniet er enorm van om lekker bij je op de bank te liggen of lekker in de tuin in het zonnetje te chillen. Het is (nog) geen speelse dame dus ze zal niet achter een balletje aanrennen of snel met andere honden spelen. Sterker nog, ze heeft een hekel aan druk spelende honden en zal dat ook laten merken als ze te dicht in de buurt komen.

Wandelen vindt ze wel fantastisch.  Zodra je met haar tuig klaar staat is ze helemaal happy. Dit is echt een hond om lekkere kilometers mee te maken. Ze kan met onze eigen hondjes prima even alleen zijn. Er zit wel jacht in dus loslopen is voorlopig nog geen goed idee maar ze vindt het prima om aan de lange lijn te zitten. Zoek je dus een rustige knuffelige dame waar je veel mee kunt wandelen dan is Creta de perfecte hond!

Update 25-9: Creta ontwikkeld zich steeds meer. Ze begint goed te luisteren en we zijn begonnen om te oefenen met loslopen op veilig terrein. Dit gaat al best wel goed. Ze speelt soms heel kort met ons jongste hondje. Daar heeft ze echt een klik mee. Ze kan prima mee in de auto en is meegeweest toen we even op een terras wat gingen drinken. Hier heeft ze zich ook keurig gedragen. Ze geniet zo van aandacht. Maakt niet uit wie er binnenkomt, iedereen is welkom. Helemaal als er knuffels volgen.

Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 45 cm.

oorspronkelijke informatie uit het asiel:
Een paar weken geleden werd de politie door buurtbewoners gewezen op een tweetal loslopende honden in de wijk El Tossal. Zij hebben de honden naar het asiel gebracht, en hier verblijven ze nu.

In de tussentijd heeft niemand zich gemeld als `eigenaar` en niemand heeft deze honden als vermist opgegeven.

Natuurlijk hadden ze zoals zo vaak gebeurd geen chip.

Het zijn een teefje en een reutje. We hebben ze Creta en Milos genoemd.

 
Sexe: Nog niet bekend
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Warnsveld
Tel. nr.: +31620292896

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Charlota in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%