Yoda in Nederland


Beschrijving:

Yoda, 7 jaar, een lieve spaanse herder met een gouden hartje. Als je eenmaal het vertrouwen hebt gewonnen bij Yoda dan is ze voor altijd jouw beste vriendin. Helaas is het voor Yoda niet altijd even makkelijk geweest in haar eerste paar maandjes van haar leven. Ze heeft gezworven op straat en heeft daarmee kennis moeten maken met het 'overleven'. Dit zie je terug in haar gedrag naar andere honden en vreemde mensen. Dit zijn géén zorgwekkende situaties maar wel een aandachtspunt. We hebben met Yoda getraind en begeleidt in haar gedrag op straat en ze kent nu de basisregels, als je als baasje maar duidelijk en stabiel kan zijn.

Zoals je op het filmpje ziet is ze dol op rennen achter takken en ballen aan. Ze is dol op wandelen en buiten zijn. Ze komt het beste tot haar recht in een rustige omgeving zónder kleine kindjes. Yoda houdt erg van waken en ze houdt ook erg van persoonlijke aandacht. 

Helaas moeten wij op zeer korte termijn afscheid nemen van Yoda aangezien ze in ons gezin van twee jonge kindjes te veel stress ervaart.

Yoda verdient een gouden mandje! 

Filmpjes

Ze speelt met een bal https://youtu.be/ghiN5dY-oXo

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 10 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend