Trufa

 
Beschrijving:

Filmpje met de hond in huis https://youtu.be/p4Tesen600w

Filmpje met een balletje https://youtube.com/shorts/wN0o3PbeSKY?feature=share

Filmpje dat ze vrolijk rond rent in een hondenspeelpark https://youtube.com/shorts/E2UvZJefAC0?feature=share

Filmpje dat ze yoghurt van een lepel likt https://youtu.be/LsZWBQ-zyHk

Filmpje dat ze nog angstig is https://youtube.com/shorts/6MHCK9mAXgA?feature=share

Trufa verblijft sinds kort bij een opvanggezin in Spanje. Hier werken ze aan haar angsten en proberen ze haar wat zelfvertrouwen te krijgen. Het gaat al een stuk beter. Bij het opvanggezin is al een hond waar ze gek op is. Trufa is heel graag bij andere honden, daarom raden we aan om haar te plaatsen met een andere hond. Hier kan ze ook veel van leren. Trufa is nog steeds onzeker bij mensen die ze niet kent. Ook harde geluiden van bijvoorbeeld motoren vindt ze nog erg eng, dus daarom moet er ook heel voorzichtig met haar gewandeld worden.

Ze is gek op het gezin waar ze nu verblijft. Ook is ze dol op de hond van het gezin. Een vrolijke jonge podenco waar ze samen mee op de bank ligt tv te kijken of ze spelen samen.

 

Trufa en haar zusje Cocada werden aangetroffen in het buitengebied. We weten niet wat er gebeurd is met hun moeder of dat ze gewoon achtergelaten zijn. Ze zijn behoorlijk angstig dus ze hebben tijd, geduld en veel liefde nodig.

We verwachten dat ze tot middelgrote hoogte zullen opgroeien maar we weten niet welke rassen er zoal in hun genen zitten.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 9 maanden
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend