Gaucho

 
Beschrijving:

Filmpje tijdens een wandeling https://youtu.be/VVM0ibLmPXA

Filmpje met Scarlett https://youtu.be/vuVeC2NtV4o

Filmpje bij katten https://youtube.com/shorts/zo6k_lAkvUs?feature=share

Filmpje buiten aan de lijn https://youtube.com/shorts/1VBFJrMoE1g?feature=share

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/6chJXTqA3lA

Filmpje dat hij met een bal speelt https://youtube.com/shorts/fkYE9P5wSYs?feature=share

Filmpje buiten het asiel https://youtu.be/RxcfTC0zTx0

Gaucho werd achtergelaten in het buitenverblijf. Uiteraard zonder enige verklaring, geen briefje maar dit keer wel gechipped.

En dat laatste is een probleem, want als een hond eenmaal gechipped is en op naam van een eigenaar is gezet dan zal deze een afstand verklaring moeten tekenen alvorens de hond op naam van het asiel gezet kan worden. Daardoor is het asiel legaal niet eens toegestaan medische handelingen te verrichten als dat nodig mocht zijn en kan hem ook niet ter adoptie aanbieden. 

Aangezien ook Gauchos eigenaar met de noorderzon is vertrokken en niet bereikt kon worden voor simpel handtekeningetje moesten wij voor Gaucho de bureaucratische molen in om hem toch op naam te krijgen. Een proces dat altijd maaaanden duurt en erg omslachtig is.

Maar goed, het is geregeld. Voor deze lieverd kunnen we nu eindelijk op zoek naar een vast nieuw huisje, want alhoewel Gaucho een favorietje van veel vrijwilligers is vanwege zijn vriendelijke vrolijke karakter hoort hij natuurlijk niet in een asiel thuis. Ondanks zijn leeftijd is hij nog erg actief en loopt hij goed mee aan de lijn. Hij is gek op aandacht en koekjes.

 
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 11 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend