Hanna in Nederland gereserveerd


Beschrijving:

Filmpje op het strand https://youtube.com/shorts/GqV2cd6gQC0?feature=share

Filmpje met een ander hondje https://youtube.com/shorts/g1mh4z9hYS0?feature=share

Filmpje in Nederland https://youtu.be/k1vYLzZkuR4

Filmpje buiten https://youtu.be/MwlRH24vZzY

Filmpje dat ze wandelt https://youtube.com/shorts/YwtdSpIfh8U?feature=share

Filmpje dat ze een kat ziet en mee wandelt https://youtu.be/tYoTIaoXMxo

Filmpje dat ze vrolijk meeloopt https://youtu.be/TPONntFmOv8

Filmpje tijdens het wandelen https://youtu.be/X_a-pA8IYOo

 

Update van het opvanggezin

Hanna is nu bijna 4 weken in Nederland. Na een behoorlijk hectische tijd voor haar lijkt ze haar rust nu een beetje te vinden. Het is een lief en aanhankelijk hondje wat even moest wennen aan alles en wat haar is overkomen maar dat wordt elke dag beter. Ze wandelt lekker mee, is gek op het zonnetje ( hoe kan het ook anders..) en ook autorijden is geen probleem. Verkeer in de stad ook geen probleem, wij wonen niet in het centrum maar ze schrikt niet op van fietsen of auto’s en en zelfs de tram die voorbij kwam deed haar niets.

 Ze is positief getest op Leishmania maar lijkt daar geen klachten van te hebben. Wel geven we haar elke dag een pilletje om dat in “ruststand” te houden. Hanna is wat kieskeurig met eten… Wij denken dat ze met de pot mee heeft gegeten want “menseneten” vindt ze heerlijk maar hondenvoer… Gelukkig hebben we wel wat gevonden wat haar goedkeuring heeft, zacht voer want ze mist een paar tandjes en kiesjes na haar gebitsreiniging die ze heeft ondergaan. Hanna wordt binnenkort 12, dat is in haar geval nog niet stokoud maar ze geniet wel vooral van een beetje aandacht zoals op de bank lekker naast je liggen en een warm jasje want ze vindt het hier in de avond nog wel erg koud. Je kunt met haar nog lekkere wandelingen maken maar ze geniet ook van het binnen zijn. Vooral als het regent…
Naar andere honden is ze vriendelijk maar opdringerigheid kan ze niet waarderen. Dat laat ze ook prima merken. Aan haar lijf geen polonaise meer. Of ze van katten houdt weten we niet, die zijn we nog niet tegen gekomen.
Ze begint buiten steeds meer aandacht te krijgen voor vogels, eenden en ander geritsel in de struiken. Wij hebben haar nog niet los laten lopen,  alleen aan een lange lijn maar daar lijkt ze nu ook voldoende aan te hebben.

..................................

Lief hondje, baasje moest naar bejaardentehuis. Hanna kwam in een dodingsstation waar een vrijwilligster medelijden kreeg en haar meenam naar dit asiel.

Hier kunnen we haar op haar oude dag nog een beetje verwennen en hopen we dat er iemand met een groot hart, nog een lekker warm mandje voor haar heeft Ze is super aanhankelijk en erg flexibel en lenig voor haar leeftijd. ze is gesteriliseerd!

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 14 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend