Fernando adoptado


Beschrijving:

Fernando werd in de buitenkennel van het asiel achtergelaten. Het is een hond op leeftijd, maar hij is erg vrolijk en enthousiast. Hij wandelt graag.♥️

Lieve Fernando is een hond op hoge leeftijd en je merkt dat het leven voor hem nog weinig geheimen heeft, hij heeft alles al eens gezien alles al eens meegemaakt en dat is voor hem heel fijn, relax en geeft hem een soort (gemoeds)rust...

In huis gaat Fernando eerst op volle toeren verkennen, alle hoekjes en alle kantjes wilt hij gezien hebben en besnuffelen, net of hij in zijn hoofd een soort mapmind maakt van het huis. Wanneer alles is  opgeslagen in zijn koppie, zoekt hij zijn mand op, kauwt een staafje en valt in een diepe slaap.

Fernandos enthousiasme en blijheid werkt aanstekelijk en hij denkt nog kilometers te kunnen lopen maar onze lieve opa heeft eigenlijk geen nood meer aan grote trektochten, het liefst een paar keer per dag een kort rondje of lekker rond snuffelen in de tuin.

Fernando kan met ander honden( zowel reutjes als teefjes) maar het is niet altijd duidelijk met wie wel en wie niet, hij kiest het zelf.

Fernando gaat graag mee met de auto, hij gaat braaf liggen of kijkt geintresserd door het raam.

Filmpjes:
Een tevreden knagende Fernando
Fernando lekker mee een dagje naar het strand
Opgehaald voor een dagje bij gastgezin
Samen blaffen is toch gezelliger, Fernando en Coco.
Even een rondje dribbelen met Fernando
Lekker badderen met Fernando
In zijn kennel
Tijdens het wandelen

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 13 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief