Apice in Nederland


Beschrijving:

Apice of Appie nu is in Nederland bij een gastgezin samen met zijn broer en een klein hondje van het gezin zelf. Hij is 4 maanden oud.
Hij is nog maar kort in Nederland maar hij doet het al heel erg goed en wil graag gehoorzamen. Het is een stabiel rustig hondje maar wel trouw en graag bij zijn baas.
Hij moet nog veel leren wat er wel en niet in huis mag maar hij wil het heel graag goed doen. Hij reageert nu al op mijn stem als hij iets doet wat niet mag. Hij ligt graag bij mij in de buurt.
Buiten loopt hij al mee aan de riem maar hij moet nog veel ontdekken. Ik heb een grote tuin waar je om de boerderij heen kunt lopen. Appie loopt altijd met mij mee en zal op veilige plekken zeker los kunnen lopen. Hij gaat graag achter een balletje aan als je die gooit, hij kwam hem nog terugbrengen ook.
Ap en zijn broer zijn al een paar keer even alleen geweest en na heel even piepen gaan de broers braaf liggen slapen tot ik terug kom.
Ze slapen 's nachts in de bench maar met de deur open.
Ze gaan al wel graag in de bench liggen maar een mandje heeft toch wel de voorkeur.
Ap is een wat bescheiden hondje, springt niet tegen je op, bijt niet in je handen etc, dat past gewoon niet bij hem. Hij is geen bange hond en niet getraumatiseerd. Hij is in nieuwe situaties soms wat voorzichtig maar als hij zijn baas vertrouwd gaat hij zeker overal met je mee.
In de auto was hij niet misselijk of onrustig.

Kortom en heel fijn hondje met een mooi karakter. zeker ook geschikt om in een gezin te wonen.

 

Dit leuke hondje is een pup van Aurora. Ze is een hele lieve zachtaardige moeder. Haar pups willen heel graag bij mensen zijn, ze zijn niet bang en ze zien er heel mooi uit. Moeder is ongeveer 50 cm schofthoogte. Dat zullen haar pups ook worden.

Filmpjes

Voorzichtig in het water https://youtu.be/3aELzpxsaBU

Met in Nederland en hij speelt al leuk met een balletje https://youtu.be/9xav5dWZM_4

Wil graag bij je zijn https://youtube.com/shorts/VV5tOL1uo7I?feature=share

Broertjes en zusjes samen https://youtube.com/shorts/xoBJ5NNz2Ys?feature=share

--

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 2 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend