Cachito in Nederland


Beschrijving:

Cas is een vrolijke, ongecasteerde reu van bijna 5 maandjes jong.

Hij is speels, actief en kan goed met andere honden overweg en speelt daar ook graag mee. Ook is hij vriendelijk naar mensen en kinderen die we tijdens de wandelingen tegenkomen. Katten vindt hij interessant, maar we weten niet wat hij daar verder mee doet. Hij heeft ze alleen vanaf een afstandje gezien.

Hij kan al hele stukken netjes naast je lopen. Natuurlijk is het nog een pup en is zijn focus kortdurend en gaat het de ene keer beter dan de andere keer. Dat is afhankelijk van wat en wie we onderweg tegenkomen. Hij is nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit. 

Vanaf de eerste dag dat wij hem hadden, sliep hij zonder problemen 's nachts in de bench. De eerste nachten sliepen wij erbij, maar na een paar nachten was dat al niet meer nodig.

We zijn nog niet op hondencursus met hem geweest omdat op dit moment de cursus is afgelopen en er nog geen nieuwe is gestart. Daarom zijn we zelf alvast aan de slag gegaan. Doordat hij enorm slim is, vindt hij het leuk om nieuwe dingen te leren en binnen 5 minuten wist hij wat 'zit' betekent en even later was 'lig' en 'sta' ook al in zijn koppie :-)

Kroelen en knuffelen vindt ie ook leuk, maar niet te lang. Hij kan even alleen thuis blijven (wij doen hem dan in de bench).
Houdt van speuren.

Cas is nu zo'n 18 kg en ongeveer 48 cm hoog.
Vaccinaties allemaal gehad, maar Kennelhoest en Weil moet nog een keer herhaald worden.

Cas heeft ontzettend veel potentie om een fantastische hond te zijn voor iemand die duidelijke leiding geeft. 

Dit leuke hondje is een pup van Aurora. Ze is een hele lieve zachtaardige moeder. Haar pups willen heel graag bij mensen zijn, ze zijn niet bang en ze zien er heel mooi uit. Moeder is ongeveer 50 cm schofthoogte. 


Filmpjes:
Spelen in de tuin https://youtu.be/PKmsaAUTxKg

 

 

Voor het eerst buiten genieten https://youtu.be/Ljsp4nR3KlQ

Wil graag bij je zijn https://youtube.com/shorts/VV5tOL1uo7I?feature=share

Broertjes en zusjes samen https://youtube.com/shorts/xoBJ5NNz2Ys?feature=share

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 2 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend