Sade in Nederland


Beschrijving:

Dit is een mooie he?! Deze prachtig mooie meid is niet alleen super mooi maar ook nog eens super lief! Sade heet ze, ze komt uit Spanje en is nu bij mij in de opvang om van hieruit te zoeken naar haar eigen baas. Ze is 5 jaar, 22,5kg en 55cm.

Ze verblijft bij mij samen met mijn eigen twee honden dat gaat super goed, samen blijven ze ook braaf alleen thuis wanneer ik moet werken. Ze geniet van de lekkere mandjes en ook buiten ligt ze graag in het zonnetje.

Bezoek ontmoet ze enthousiast en daarna gaat ze weer ergens liggen. Ze sloopt niet maar speelt wel graag met touwen en speeltjes, wanneer er een paar schoenen makkelijk te pakken zijn worden die ook behandelt als een speeltouw. Ook balletjes vindt ze leuk.

Sade gaat graag naar buiten en loopt dan de meeste tijd netjes aan de lijn, andere honden en mensen die we onderweg tegenkomen daar wordt ze helemaal blij van en die wil ze iets te enthousiast begroeten, maar zonder blaffen of ander naar gedrag, alleen maar heel blij.

Ik laat haar ook al los in veilige gebieden en dat gaat verassend goed! Ze luistert best goed en loopt lekker mee met de roedel. Het blijft natuurlijk wel een jachthond!

Dit is een super fijne hond voor een actief persoon/gezin die graag naar buiten gaan, die een tuin(je) hebben om in te zonnen en het leuk vinden om veel samen met haar te zijn.

Ze loopt ook naast de fiets, gaat braaf in de auto. Ze heeft een zacht karakter, leert graag en snel, is speels en intens lief.

Ze is gechipt, geënt, gesteriliseerd heeft haar paspoort meegenomen.

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Pointer (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 7 Jaar
Plaats: Heinenoord
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief