Jordan-Adoptada


Beschrijving:

Jordan kwam in het asiel en was zo ziek en zwak dat ze letterlijk niet op haar gammele poten kon staan. Plassen deed ze liggend omdat ze de kracht niet had om op te staan. Haar dunne bijna transparante huid zat vol korsten, lange nagels, broodmager en alle levenslust ontbrak.

Met name Esther de la Jungla heeft als een leeuw gevochten om Jordan erdoor te halen (en soms ook begeleid door andere vrijwilligers). Nu nóg gaat ze iedere nacht (soms tot half 2) naar het asiel om haar extra te verzorgen en probeert hapjes eten bij haar binnen te krijgen.
Jordan krijgt weer zin in het leven en iedere dag zien we haar vooruit gaan....kleine stapjes, maar de goede richting in.

Vandaag heeft Esther kunnen regelen dat Jordan gratis een medische schoonheidsbehandeling kreeg. Jordan vond het prachtig en stond met haar ogen dicht te genieten van het warme water over haar zwaar beschadigde huid. Ook genoot zij van haar ritje in de auto. Zij keek letterlijk haar ogen uit!! Zo geweldig om deze veranderingen te mogen zien een iedere ochtend een verbetering is gewoon een kadootje!! Ze is van heeel ver gekomen....er is nog een lange weg te gaan. MAAR HET GAAT LUKKEN ❤❤❤❤❤

Jordan is dus een vechtertje die hoewel ze op het randje van sterven heeft gelegen er weer helemaal bovenop gaat komen. We zijn allemaal gek van haar dus ze mag alleen weg naar een adoptant die haar zal adoreren. Ze verdiend niets minder.

Filmpje:

Met Tiko https://youtube.com/shorts/w4QdhY_dSsA?feature=share
Jordans eerste wasbeurt

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 4 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend