Guff

 
Beschrijving:

Guff is een leuk middelmaat hondje dat graag weg wil uit het asiel. Hij is anoniem achtergelaten in de buiten kennel van het asiel dus we weten niets van zijn verleden.

We leren hem nu wel kennen in het asiel gelukkig en weten inmiddels dat het een heel leuk hondje is, een beetje een clowntje. Als je hem een koekje voor houdt gaat hij op zijn achterpootjes staan als een stokstaartje. Hij is ook meegeweest met een vrijwilliger naar een markt en zat lekker op schoot met een kopje koffie doen. Hij speelt ook leuk met andere hondjes. Hij was in het begin een beetje bang toen hij de net in het asiel was. Paula die de hokken schoon maakt had als eerste zijn vertrouwen gewonnen en hij ging in zijn hokje op zijn rug liggen met zijn buije bloot zodat ze op zijn buikje kon aaien. Daarna was hij helemaal verzot op Paula en durfde hij ook zijn kenneltje uit te gaan achter Paula aan. 

Paula vertelde lachend dat hij buiten zijn kennel de andere hondjes zag die daar losliepen en hij gauw naar haar toe ging en haar vasthield met zijn voorpootjes om haar been heen. Hij liep op zijn achterpootjes met haar mee zoals een jong beertje of jonge aap ook doet.

Later ging hij wel zijn eigen gang en speelde ook met de andere honden maar als zij een deur doorging stond hij daar trouw twe wachten totdat ze terugkwam.

Op zijn dagje uit kwamen er ook kinderen dag zeggen tegen Guff en dit kindje mocht op de foto van de moeder.

Filmpjes:
Hij wordt opgetild https://youtu.be/cMOMGFKcSu8

Een handdansje met Guff
https://youtube.com/shorts/aGhkWIn9cs
https://youtube.com/shorts/ctyBAUjgB98

 
GERESERVEERD!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend