Renau komt binnenkort naar Nederland

 
Beschrijving:

Renau werd achtergelaten in het buitenhok met een briefje waar op stond dat hij heel lief is, maar dat ze hem niet konden houden.

We weten zijn echte naam niet, dus hebben we Renau voor hem verzonnen.

Het is een jonge hond, koppig, super lief, gek op snoepjes en is een aandachtstrekker. Hij kan prima zonder problemen met andere honden omgaan. Al vlak nadat hij in het asiel terecht was gekomen was mocht hij bij een groep honden in het asiel leven. Hij zat daar samen met meerdere reuen en teven. Geen hond zo groot als hij want hij is echt groot. Het is geen grove of zwaar gebouwde hond maar heel mooi in proportie. Renau heeft een gouden karakter en is eigenlijk nog een grote puppie. Hij heeft geen last van jaloezie of voernijd.

In Spanje lopen de mensen die voor een hond komen kijken al snel zijn hok voorbij als ze zien hoe groot hij is. Hij komt ook nog graag op zijn achterpoten tegen je aan staan en zijn kop torent dan boven je uit.

Hij zit nu met reuen en teven op een klein terreintje van beton. Hij mag als hij mazzel heeft 1 keer per week even mee wandelen en als er tijd voor is mag hij 2 keer per week een half uurtje in het grotere veldje om zijn lange benen te strekken. Het is dan ook niet meer dan normaal dat hij super super super blij is als er iemand hun hok in komt met een riem om hem mee te nemen voor een wandeling. Hij kan wel trekken en is dan ook echt sterk. Er is nu een anti trek tuigje voor hem gemaakt en dat gaat heel erg goed nu met wandelen, dat tuigje komt met hem mee naar Nederland. 

Renau speelt ook graag met een bal met je, hij gaat hem ook halen. Er staat daar ook een filmpje van op de site.Hij ligt graag met zijn vriendin Marcha in de mand, kijk hem liggen met zijn benen omhoog, heerlijke hond.

Renau een hond met een gouden karakter, moet echt nog wel wat leren maar als hij eerst zijn energie is kwijt kan na al die maanden opsluiting zal hij al erg blij zijn.

 

Filmpjes:

Genieten van de aandacht https://youtu.be/D_wSBZI3j3Q

Met Xiomara https://youtube.com/shorts/GXxIgAXvbfw?feature=share

Even lekker spelen met Renau
Renau lekker bezig met Sula en Marsha
Renau knaagt een balletje
Renau de statige hond

 
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend