Linda 2 in Nederland


Beschrijving:

Ik noem haar nu Lilly. Ze is heel braaf en makkelijk. Slaapt 's nachts gewoon in haar mandje in huis en is helemaal zindelijk. Ze loopt heerlijk achter me aan en kan ook loslopen. Aan de lijn loopt ze echt perfect. Zat in het asiel omdat haar baasje ziek was en niet meer voor haar kon zorgen.

Linda is een heel lief klein teefje van amper 5 kilo. Ze is heel braaf en sociaal. Een paar weken lang heeft ze in het puppy park gezeten bij een stelletje 3 maanden oude pups en zij heeft zich voor hun als een echte adoptie moederhond opgesteld. Wat een droom van een hondje.

Helaas is Linda afgegeven in het asiel door haar liefhebbende baasje, de bedoeling was slechts voor een paar dagen omdat zij een operatie moest ondergaan en er niemand beschikbaar was om op Linda te passen. Maar het leven kan soms hard zijn, het blijkt nu dat haar baasje haar niet meer terug kan nemen omdat zij niet meer in staat is voor haar te zorgen. Met pijn in het hart heeft zij daarom besloten om via het asiel een nieuw baasje voor haar te vinden.

 


Filmpjes:

In Nederland https://youtu.be/rprvFDKHONk

In het asiel https://youtube.com/shorts/2HWK8yaHijE?feature=share

Bij de receptie https://youtube.com/shorts/9IjDwew1mCE?feature=share

Met allemaal puppys https://youtu.be/qKWHnkAphiI

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Terrier (mix)
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 8 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend