Ninna in Nederland


Beschrijving:

Ninna is een prachtig pincher (kruising) teefje met een diep zwarte glanzende vacht van bijna 4 jaar oud. 

Ninna heeft het niet fijn gehad. Ze kwam in het asiel met pups die ze steeds zieker zag worden en waar zij niks aan kon doen. Ze bleef alleen achter.

Ninna is een onderdanig hondje. Ze laat zich niet zomaar de eerste keer oppakken en aanraken. Ze heeft even tijd nodig. Mensen moeten haar de tijd geven om te wennen en dan zal ze zelf naar je toe komen voor een knuffel. En die krijg je dan ook Als ze eenmaal ziet dat het goed is dan is ze je vriendin.

Het zou voor Ninna fijn zijn als ze ergens terecht komt waar al een  hond aanwezig is Wij plaatsen haar dan ook alleen maar bij een andere hond . Hier zou ze zich aan op kunnen trekken in het begin .Een druk gezin is niet geschikt voor haar. Daar zal zij zich niet happy voelen. 

Ze is hier in de opvang met meerdere hondjes en een kat en eigenlijk draait ze vrij snel mee Ze kan nog wel schrikken maar hersteld snel en bij een 2e keer het zelfde geluid reageert ze dan ook niet meer. 

Buiten loopt ze goed mee met de andere hondjes en als er iemand tegemoet komt Moet je haar even begeleiden Zodra ze ziet dat het goed is dan loopt ze vrolijk door. 

 

 

Filmpjes

Ze vraagt aandacht https://youtu.be/_-8dM8tbHyI

Ze loopt nog wat verlegen weg https://youtube.com/shorts/MBZQf9yKL2c?feature=share

Bij de receptie https://youtu.be/LvIGea7W--o

Dat ze geaaid wordt https://youtube.com/shorts/mwPCrZFhkpQ?feature=share

-

Sexe: Teef
Soort: pincher mix, pincher mix
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 4 Jaar
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend