Bela-Adoptada


Beschrijving:

Bela is een teefje dat ernstig mishandeld is gedurende haar leventje. Ze leefde alleen op een terras zonder contact met de buitenwereld. Daarom is ze in feite onzeker en afstandelijk, maar als ze je eenmaal leert kennen blijkt ze heel erg schattig en trouw. Ze vind het heerlijk om liefdevolle aandacht te krijgen.

Zij heeft een familie nodig die veel geduld heeft om haar vertrouwen te winnen en dat van de mensen die ze daar ontmoet. Ook moet haar nog duidelijk gemaakt worden wat zij wel en niet mag en er moet rekening gehouden worden met dat ze erg bang is voor dingen die snel bewegen. Vandaar een gezin met heel kleine of wilde kinderen is niet geschikt.

Bela vind het heerlijk om op lange wandelingen te gaan, te genieten van de natuur en ze vind het erg leuk als je een balletje voor haar gooit. In de parken in het asiel is ze erg sociaal met de andere honden en we vergeten ook geen problemen met katten.

Als je bereid bent haar aandacht, liefde en geduld te geven die ze tot nu toe niet gehad heeft twijfel dan niet en maak een afspraak om haar te ontmoeten.

Filmpjes:
in Spanje https://youtu.be/G2ccMF36Xqo

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 6 Jaar


 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend