Kofi in Nederland


Beschrijving:
Manus is een lieve pechvogel, het is een mix american stafford pup van 7 maanden. Hij is in Nederland geadopteerd door een gezin waar de vrouw de hele dag thuis is. De vrouw heeft naar nu blijkt meer last van haar handen dan ze van te voren dacht en kan al een periode niet meer met Manus wandelen. Ze laat hem nu even uit om kort zijn behoefte te doen en dan gaat hij weer naar binnen. In de tuin kan hij ook niet zijn beweging kwijt omdat die klein is en er staat van alles. Ik ben van de Stichting die hem bemiddeld heeft dus ik ben even bij de mensen langs geweest om Manus (voorheen Kofi) even weer te zien en te voelen. Bij het aanbellen hoorde ik al geen hond want Manus blaft niet als de bel gaat en ook niet als er iemand binnenkomt. Je wordt enthousiast begroet door een lieve hond die blij was dat er iemand kwam dus hij is zeker sociaal naar vreemde mensen. Zijn baasje zei hem niet te springen en hij probeerde daar al snel gehoor aan te geven hoewel hij natuurlijk nog steeds wel blij was maar hij ging braaf zitten. Al snel ging hij weer zijn eigen gang en ging in zijn mandje liggen kluiven op zijn kong. (rubber speelgoed). We bespraken daarna de meeste dingen hoe Manus de dingen tegenwoordig doet en wat hij wel en niet kan. Hij is goed met andere honden maar kan er helaas nu niet echt mee spelen omdat hij maar kort buiten is en hij daar niet los kan. Hij is naar iedereen vriendelijk en wil op straat tijdens de wandeling naar mensen toe die je tegenkomt en dan trekt hij. Ik vond het trekken wel meevallen maar als hij wat ziet dan trekt hij wel maar dat kun je ook nog oplossen met een anti trektuig en nog beter een goede hondenschool. Ik heb daar dus zelf ook met hem gewandeld om te voelen hoe hij op straat is. We kwamen ook een kat tegen die hij heel interessant vond maar hij was prima af te leiden met een koekje en even zitten en hij was de kat al weer vergeten. Ik denk dat hij ook nog wel met een kat zou kunnen leren samenleven omdat hij het meer speels bedoelt en laten we niet vergeten dat hij natuurlijk nu zijn energie niet kwijt dan dus hij gedraagt zich nog ontzettend braaf vind ik eigenlijk. In huis vond ik hem zich keurig gedragen, hij slaapt 's nachts in de bench en soms gaat hij daar overdag ook even in als hij zijn gekke kwartiertje heeft. Hij leeft daar samen met 2 jong volwassen kinderen en man en een vrouw. Manus is prima in de auto. Ze hebben hem leren zitten en hij kan af. Met een beetje geduld kan hij ook een mooie rol maken, dat alles wel voor een koekje. Ze hebben hem al laten castreren en daar is hij al wel duidelijk rustiger van geworden.
 

Kofi is samen met zijn moeder, broertjes en zusjes in het asiel in Spanje gekomen. Daarna is hij door mensen in Nederland geadopteerd. Nu is Kofi in de pubertijd en kunnen die mensen hem helaas niet meer aan. Kofi zoekt een baas die met het ras weet om te gaan en een puber staffie weer in het gareel kan krijgen. Kofi was als jonge pup een lief hondje en dat is hij nog steeds . Zoals vele staffies is het een eigenwijs hondje.

De moeder van deze knappe gast is Chapa. Ze is een lieve stafford. De pups zijn samen met de moeder en een kleine mix pincher naar het asiel gebracht wegens gezondheidsproblemen van de baas.

 

 

Filmpjes

Lekker aan het wandelen https://youtu.be/swE_FXPdgwc?si=xIynAdXZNs0drQGs

Bij een badje https://youtu.be/5BzevEjH7jA

Lekker wandelen https://youtu.be/09HiYkBwXFE

Spelen met Pim https://youtube.com/shorts/75txbDS8SAI?feature=share

Op kantoor https://youtu.be/_VIuFpXGQmU

Knuffelen https://youtube.com/shorts/PZ82QXeFlKU?feature=share

In het park https://youtube.com/shorts/fqdPKlTui28?feature=share

op schoot knuffelen https://youtu.be/X954PupZjy0

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Stafford (mix)
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 1 jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend