Norbit in Nederland


Beschrijving:


Wat was Norbit blij toen hij eindelijk in de opvang hier in Nederland kwam. Hij geniet enorm van de aandacht en is echt een grote knuffel. In huis is hij rustig en buiten loopt hij keurig aan de riem.

Hij paste zich meteen goed aan in huis. Hij was meteen zindelijk, kan even alleen zijn, sloopt niet en heeft geen last van voerbakagressie. Hij is sociaal naar mensen en dieren en met kinderen is hij fantastisch. Heel zachtaardig en voorzichtig. Norbit kan goed loslopen en luistert erg goed naar zijn naam. Hij krijgt altijd veel bekijks omdat het een erg mooie en imposante verschijning is.

Met Norbit heb je een veilig gevoel. Tijdens het uitlaten heeft hij goed door wanneer er een dreiging is. Hij heeft een keer wat vervelende types weggejaagd alleen maar door te blaffen en voor me te gaan staan. Hij is erg sociaal naar mensen, maar weet wanneer mensen kwaad in de zin hebben.

Norbit zit in Nijkerk in de opvang waar u vrijblijvend kennis kunt maken met hem. Ik ben gedragstherapeute en kan u goed ondersteunen en advies geven als u hem adopteerd. Hij is gecastreerd  ingeent, gechipt, ontwormd en heeft een paspoort.

Als u een echte trouwe en erg lieve hond wilt, is Norbit een hele goede keuze.
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Ik ben Norbit! Ik was nog maar 3 maanden toen ik in het asiel kwam en ik wilde heel graag een baasje om mee te spelen en te knuffelen. Maar niemand die me zag en nu ben ik langzaam groot aan het worden zonder dat iemand kan genieten van mijn jeugd! Het is toch niet eerlijk dat ik groot moet worden in het asiel? En dat terwijl ik heel lief ben en ik niets liever zou willen dan de wereld verkennen samen met een vriendje voor het leven! Het lijkt me heerlijk om de koude winter door te kunnen brengen in een warm huis met een lief baasje. Alsjeblieft, zie mij zitten en geef mij een mandje en een wandeling in de buitenwereld!"

Norbit probeert bijna wanhopig aandacht te trekken van de bezoekers en vrijwilligers. Hij kauwt aan de tralies en verwondt zichzelf. Als je hem aait, kruipt hij het liefst in je en leg zijn kop tegen je aan. Met zijn ogen dicht geniet hij van het beetje aandacht dat hij dan krijgt.

Norbit een lekker ventje die super attent is. Norbit is een echte onderzoeker heel nieuwsgierig naar de buitenwereld toe. Dit super vriendelijke puppy wil en kan zoveel leren dat hij staat te trappelen van ongeduld als hij een vrijwilliger ziet die hem even meeneemt om te wandelen. Ohh je weet nooit wat er komt tijdens de wandeling, de ene keer vindt hij een sprietje gras wat op en neer gaat heel interessant en de andere keer is het een vogel die verderop zit en opvliegt.

Norbit houdt van het leven, daarom is het een beetje oneerlijk dat hij in het asiel zit, dit kereltje is super actief in zijn koppie en wil zoveel meer dan de tralies die hij nu continu voor zich heeft. zie hem op video: http://youtu.be/MhfqOmAf1Qw

Zie hem hier op video van 19/11/2012: http://youtu.be/Jr-XsHtYXFQ
Dit kleine kanjertje wacht met heel veel ongeduld op jou zijn toekomstige baas!!!video 27/7/201

 

 

 

 

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla), Mastin mix
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 12 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend