Bowie in Nederland


Beschrijving:

Bowie een lekkere dondersteen die ruim 2 maanden heeft rondgezworven in de buurt van la Nucia park.

Het is een spetter om te zien met zijn twee verschillende kleur ogen. Toen hij binnen werd gebracht, was hij alleen maar geïnteresseerd in de deur naar buiten, maar uit eindelijk is het hem dus gelukt om samen met 1 persoon die de buitendeur open liet staan om te ontsnappen., maar gelukkig koneden ze hem weer te pakken krijgen en mee terug nemen..en nu is dit stuk in Nederland!!

Tegen de andere honden en vrijwilligers is hij vriendelijk, maar soms ook afwachtend  waarschijnlijk is hij tijdens zijn zwerfperiode niet altijd even vriendelijk begroet.

info vanuit de opvang!!

Bowie is een hele lieve knuffel die graag aandacht wil. Hij is gek met kinderen,groot en klein. Hij loopt mooi aan de riem,maar kan ook goed loslopen. Het is wel raadzaam om met hem op een gehoorzaamheidscursus te gaan. Hij kan thuis ook een tijdje alleen zijn, dit nog wel in de bench.
Het is een hele actieve hond, aan de fiets vind hij leuk, zwemmen vind hij leuk verre wandelingen zijn ook leuk. Voor iemand die veelet zijn hond wil en kan doen is hij ideaal.

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 12 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend