Fakie in Nederland


Beschrijving:

FAKIE IS OP HET OGENBLIK NIET BESCHIKBAAR VOOR ADOPTIE

Fakie zit in de opvang in Nijnsel... dit is een te lieve hond voor woorden.. dit moet je echt ervaren... wat een schat ...Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat mensen haar gedumpt hebben... ze werd achtergelaten samen met Oxbow in de buitenkennel van het asiel. Ze is super en rustig van karakter, een hond die je overal mee naar toe kunt nemen, autorijden deed ze alsof ze niets anders was gewend. Met de andere honden is ze helemaal prima. Een perfect en keurig opgevoede hond...Zindelijk, loopt los in het bos naast en volgt je nauwlettend. Een hond uit een boekje... We kunnen zelfs niet het kleinste minpuntje aan haar ontdekken... Fakie zou het ook perfect doen bij wat oudere mensen....

Als je met haar wandelt loopt ze netjes naast je, geen haast geen gekke dingen gewoon relaxed en genieten. Katten ziet ze wel maar vindt het niet echt de moeite om er naar toe te gaan.

Ze heeft een terrier achtige vacht, dus vrij vast weinig haarverlies een goed gebit, ze ziet er mooi verzorgt uit, dus geen verwaarsloosde hond. dit was ook aan de commando's zit en blijf goed te merken hier reageerde ze gelijk op.

Wie geeft dit prachtige meisje nog een paar mooie jaren in vrijheid!!!

 

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla, Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 14 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend