Mora voorheen Gamora is Heel lief


Beschrijving:

Gamora zit voordat ze naar Nederland naar een gastgezin gaat in Spanje bij iemand in huis. Ze leeft daar samen met een klein hondje en twee katten waar ze samen mee op de bank ligt. Ze is zeldzaam lief en ze kan met alles en iedereen goed opschieten, met wandelen loopt ze al lekker los en ze blijft goed bij haar baas.

We denken dat zij een mix is ​​met een Deense dog, zo groot als die zijn is zij gelukkig niet maar ze heeft wel een schofthoogte van plusminus 60 cm schat ik zo. Ze gaat braaf mee in de auto en is overdag regelmatig een aantal uren alleen thuis.

Ze kwam binnen met 11 pups. Ze kwamen al mager binnen en ze hadden te weinig reserves om de pups heel lang te voeden, dus ze werden bij weggehaald toen de pups nog niet jong waren. Nu gaat het heel goed met haar. We denken dat ze bij haar 1ste loopsheid al zwanger is geraakt en ze dus zelf nog in de groei was toen ze de pups kreeg. Ze is nadien 11 kilo aangekomen, ze ziet er echt heel goed uit.

Gamora nu wordt ze Mora genoemd. is een donkere schoonheid ze brengt natuurlijk 11 baby's groot. Ze is geduldig en rustig met ze en heel goed met mensen, dankbaar, ze houdt van knuffelen. Ondertussen speelt  ze ook en gedraagt ze zich als een hond van rond de 2 jaar. Volgens het gastgezin een perfecte hond. Ze is beslist geen waakhond, dat zit niet in haar karakter.

 

Filmpjes: 
Lief knuffelen met de kat in huis https://youtu.be/E53J-OXJBj0?si=gRzqqegzRu0PQf5K

Vrolijk spelen met andere honden  
Is ze geen schoonheid?  
De grote lieverd Gamora  
Tijdens het wandelen

 

Sexe: Teef
Soort: Dog achtige honden
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 1.5 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend