Aroa in Nederland


Beschrijving:
Super lieve Doortje is een mooie kruising van ca. 8 maanden en nu net 55 cm schofthoogte, ze zal niet veel meer groeien denken we. Ik vind haar een beetje lijken op de grote versie van het hondje van Kuifje. Ze is zo mooi getekend, mensen op straat en op het hondenstrand spreken ons echt aan omdat ze haar er zo mooi en apart getekend uit vinden zien, het lijkt met zorg getekend en gemaakt;-) Doortje heeft een vriendelijk en rustig karakter. Ze is zeer lief en super verdraagzaam met andere honden. Bij het gastgezin bleef ze samen met twee honden en twee katten. Ze deed niets met de katten, laat ze netjes met rust want de atten willen dat. Zouden de katten bij haar willen liggen zou ze dat ook goed vinden. Naar mensen en kinderen is ze vriendelijk. Eerder heeft ze toen ze nog in het asiel zat zat ze in het zgn puppy park waar de pups in kwamen die de entingen hadden gehad en die zonder moeder in het asiel waren gedumpt. Doortje is als enige pup anoniem achtergelaten . Maar alle kleinere pups waren allemaal helemaal gek op haar. Ze lagen bovenop haar en zochten bescherming en steun bij haar. In huis sloopt ze niets en bedeld ook niet naar eten. Ze moet nog wel in de auto worden geholpen maar eenmaal in de auto gaat ze lekker liggen. Ze is laatst een hele dag meegeweest toen ik weg moest. 1,5 uur heen in de auto en daar in de auto wachten dat ik op visite was. Toen wandelen en ergens lunchen en weer 1,5 uur terug in de auto zonder problemen Doortje is doof, hier heeft ze zelf echter totaal geen last van. Ze loopt bij het gastgezin al los mee in het bos en op het hondenstrand want ze let goed op de baas en komt goed met je mee. Ze speelt met alle honden en iedereen geniet van haar. Het bos en hondenstrand is niet omheind en daarom draagt ze een gps tracker voor het geval ze je even niet terug kan vinden. Op veel plaatsen heb je tegenwoordig omheinde loslaat veldjes waar de honden los kunnen en dat zou voor haar ook prima zijn. Mensen zullen blij zijn als Doortje er is want dan kan hun hond spelen, als de andere hond niet wil spelen begrijpt ze de taal ook en gaat haar eigen gang. Ze is een vrolijke hond die zichtbaar geniet van het leven. Ze is aanhankelijk en erg gericht op de baas, dit maakt het makkelijk om haar te trainen. Het voordeel van haar doofheid is dat ze nooit last heeft van onweer of vuurwerk. Ze zal dan heerlijk doorslapen. Ook als ik tussendoor even naar buiten ga of wat anders doe blijft ze heerlijk in dromenland. Geschiedenis Doortje komt uit een Spaans asiel in La Nucia Daar was ze anoniem achtergelaten samen met een ander jong hondje. Ze mocht al gauw in het zg puppy park tussen de jonge hondjes. En al was Doortje wat groter dan de rest ze was altijd voorzichtig en als je langs liep lag ze weer op haar rug met een trosje pups boven op haar. Ze was een soort hele lieve oppas voor de kleintjes. Het personeel in het asiel zei over haar, She is really very very sweet.

Ze zit nu met heel veel andere pups in een groter verblijf en wat is ze lief met ze. Ze is duidelijk de grootste maar kan heel leuk met ze spelen en delen. Aroa werd anoniem achtergelaten in de buitenkooi met Lucas. Aroa is een grote en lieve pup, heel goed met andere honden, groot of klein, heel lief en onderdanig.

We willen een goed thuis voor haar voor het leven, waar ze bij het gezin kan wonen, waar ze nooit meer in de steek zal worden gelaten.

Filmpjes 

Met een hondje op het strandje spelen https://youtu.be/LM5DGgCIh2g?si=Zmi2b_4RwesggziE

Bij het gastgezin https://youtu.be/hWDt0H_qUs4?si=cf0LEcDQJI8XYOs_

Spelen in de tuin https://youtu.be/_edSFXtWxW8?si=3ZDSw9a1fJAbo3-M

Ze speelt met andere pups https://youtu.be/kJkwVWMKtqw?si=RdXqULsKxnrKxCvX

Krijgt snoepjes https://youtube.com/shorts/NPFFqpwic7I?si=B0tEZg-yz-u_6hB4

Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 7 maanden
Plaats: Driebergen-Rijsenburg
Tel. nr.:

 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend