Aby in Nederland !


Beschrijving:

Weer zo'n mooi apart teefje. Ze heeft de vacht en het kopje van een Bedlington terrier. Maar haar lijfje is niet hoger dan 35 cm. Ze is super lief en kan je dan ook aankijken met een blik van mag ik niet met jou mee dan!!!Haar vachtje vraagt bijna geen onderhoud en ze verhaart dan ook niet. Dit is echt een schatje. Aby is vriendelijk en loopt rustig aan de riem, katten vindt ze wel leuk

Extra info vanuit het opvanggezin:

Toen ik Aby voor de eerste keer zag was ik meteen helemaal verliefd op haar: wat een leuk hondje om te zien!
We hebben haar nu ongeveer vijf weken in huis en het gaat in een woord geweldig.
Aby heeft eigenlijk geen nadelen. Ze is heel gezellig met de andere hondjes. Ze slaapt ook het liefst bij een andere hond in de mand of samen op een zak.
Met eten is ze nooit moeilijk, en ze is niet jaloers en bezitterig zoals sommige teefjes wel kunnen zijn. Nou komt het leukste: ze luistert super goed en loopt bij ons dan ook bijna altijd los. Ze blijft altijd dicht bij je in de buurt. Als ik buiten bezig ben loopt ze lekker in mijn buurt te scharrelen en muizen te zoeken.
Als het regent plast en poept ze heeeeel snel want eigenlijk wil ze dan niet naar buiten.
Aby verandert nog steeds in haar gedrag. We hebben haar nu echt zien spelen en heel erg blij zien rond rennen en dat is een mooi gezicht.
Dit hondje is lief met kinderen, luistert erg goed en gedraagt zich voorbeeldig in huis, en ze slaat aan als er iemand aan de deur is dus ze waakt ook nog voor je.
Wie wil dit lieve meisje een warm thuis geven?
Bel dan bovenstaand telefoonnummer.


GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Niet genoemde rassen
Grootte: 0-35 cm
Leeftijd: 18 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend