Malu in Nederland


Beschrijving:

Malu is een bijzondere hond. Ze is erg lief en mooi. In huis gedroeg ze zich vanaf het eerste moment perfect. Ze luistert goed naar haar naam, kent al wat commando's (kom, zit) en heeft geleerd om af te gaan. Ze is graag bij de baas maar niet opdringerig. 's Nachts slaapt ze alleen in de kamer en dat gaat perfect. Ze kan ook even alleen thuis zijn, is zindelijk, sloopt niet, blaft niet, heeft geen baknijd. In de auto gaat ze rustig liggen. Ze is lief met kinderen en mensen die ze nog niet kent. 

Buiten leert ze netjes aan de lijn te lopen. Los lopen gaat perfect. Ze jaagt niet en loopt niet weg. Ze wil het graag goed doen en let goed op de baas, ze zal zeker snel leren. Ze heeft een baas nodig die haar duidelijk en liefdevol verder kan begeleiden; ze is nog een pup, maar wel een heel grote. 

Malu is dus nog een beetje een ruwe diamant, maar ze is zeker klaar voor een nieuwe start. Ze is er echt aan toe een band op te bouwen met haar eigen mensen, ze heeft veel liefde te geven.

Malu kan niet met katten of andere kleine dieren. Ze kan wel met andere honden en wil graag met ze spelen. Met een andere grote dominante teef samen is waarschijnlijk geen goede combinatie.

Malu op film: VIDEO1 (26 jan 2015) & VIDEO2 (11 feb 2015).
 

 

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Mastin mix
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 10 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend